Äckel måndag

Måndagar är äckliga, tycker att dom borde avskaffas! Har man dessutom prov på måndag så blir det en extra äcklig måndag. Men nu är den snart slut i alla fall vilket är skönt.

Helgen har var mycket trevlig. Jag och Claire var på Pipes i lördags, egentligen var det tänkt att vi skulle gå på Rock och blues kväll på Balder med mama och Lars. Men mamma kände sig fortfarande lite sjuk så dom valde att stanna hemma. Vi hade i alla fall en mycket trevlig kväll på Pipes och vi fick i oss lagomt många öl. Kvällen/natten avslutade vi sedan med att äta på Max.

Igår spenderade vi hela dagen i soffan, bortsett från två promenader med hunden och en tur till pizzerian. Vi fastnade framför MTV där vi såg på Americas Best Dance Crew. Så det var ganska så lätt att slappa bort en hel söndag bara så där. Något irriterande var dock att vi en timma för sent insåg att det var reprisen av Millenium som vi missade på lördagen. Men då var det försent att göra något åt saken, så det får vi leva med.

Nu är det snart dags att laga middag. På menyn idag står det väldigt avancerade köttbullar och spagetti, vi kom inte på något bättre så det får helt enkelt duga!

Cykelturer med hunden

Idag har jag varit ute på en cykeltur med hunden, var ute i nästan en timma. Hon skötte sig jättebra och drog inte lika mycket som hon brukar göra. Dock var det lite jobbigt på hemvägen då det var motvind! Tycker att det är så skönt att kunna cykla med hunden och hon tycker verkligen att det är roligt. Snart är hon nog så van att cykla att vi kan cykla till mamma på Teg. Fast hem är det nog säkrast att ta bilen, så vi får väl se hur det kan lösa sig.

Det blev även en cykeltur igår då jag var lite stressad, mamma ringde vid 5-tiden och frågade om jag ville ha ett nytt köksbord, eller ja nytt och nytt, hennes gamla! Det tackar man ju inte nej till då vårat är ganska så skabbigt. Jag frågade mamma när dom hade tänkt komma förbi med bordet och svaret blev mellan 17-19. Lätt att planera blev det då!?

Claire var tvungen att åka iväg på SFI då hon är där varje onsdag mellan 17-19! Själv skulle jag hinna med att gå ut med hunden, laga mat och ta i sär köksbordet! Bestämde mig för att skruva isär köksbordet först och sen ta hunden på en kort cykeltur då det går snabbare än att gå. Så jag skruvade isär bordet vilket fick överraskande fort och sen skyndade jag mig att ta ut hunden.

Halvvägs runt min tänkta cykeltur ringer mamma, han tänka shit kommer dom redan! Men nej då, det var mamma som talade om att det köksbord hon ska köpa inte fanns i lager och att det skulle dröja typ 1,5 vecka innan dom fick in det! Något irriterad över att jag redan hunnit ta isär bordet cyklade jag färdigt och fick sedan skruva ihop bordet igen när jag kom hem!

Lyckades sedan bränna både kladdkakan och brödet till middagne i ugnen. Dessutom fick jag ett mindre hjärnsläpp och kom inte ihåg hur jag skulle laga middagen, så jag fick improvisera. Tack och lov så smakade det bra, det gjorde även kladdkakan även om den mest blev ogräddad trots att den blev bränd! Men ätbar var den i alla fall!

Idag hoppas jag att middagen flyter på lite bättre, men det ska nog inte vara så svårt då det är varma mackor med tonfiskröra som står på menyn!

Vars har motivationen tagit vägen?

Har verkligen inte haft någon motivation eller någon tid att blogga den sista tiden. Men tänkte att jag skulle försöka återuppliva bloggen lite.

Jag har haft sjukt mycket att göra i skolan de senaste veckorna och det är fortfarande en hel del kvar att göra innan terminens slut. Det jobbigaste just nu är datorkommunikationen, men det går i alla fall. Ska försöka mig på att göra ett projektarbete som ska vara inlämnat om 3 veckor, blir spännande.

Eftersom våren har behagat att komma hit har vi tagit fram våra cyklar och även börjat cykla med hunden. Hon tycker att det är superkul, men helst av allt så vill hon dra både mig och cykeln. Eftersom hon drar så mycket har vi varit på Lobo och köpt en superfin sele som är fodrad med fleece, bättre än att ha halsband på hon när hon drar så mycket.

Vi har även bytt däck på bilen, jag och Claire fick kämpa för att få loss bultarna då dom var åtdragna med en bultdragare. Men efter lite hoppande och slitande i fälgkorset så lossnade dom och vi kunde sätta på sommardäcken!

I övrigt har det mest bara varit samma gamla vanliga, tvätta, städa, se på tv och så. Nu ska jag strax ta tag i middagen, korvstroganoff och ris blir det idag. Sen blir det att se på tv och ta det lite lugnt. Jag försöker komma tillbaka med en uppdatering imorgon

RSS 2.0