Underbart med sol!

Helt underbart väder är det. Synd och skam är det att sitta inne, dock så är jag faktiskt på väg ut snart!

Igår var vi ner till Övik för att fira pappas födelsedag hos Eva-Britt. Vid 12-tiden hämtade vi upp farmor på Ålidhem och sen begav vi oss ner till Övik. Mötte upp Mathias och Maria på Max nere i Övik och sen åkte vi tillsammans ut till Eva-Britt. Resan ner gick super bra och hunden skötte sig hur bra som helst, vi var lite oroliga att hon skulle vara ett litet monster men det var hon inte!

Väl framme hos Eva-Britt satte vi oss ute på baksidan i solen. Cassie tyckte att det var latjolajban och var väldigt uppjagad mest hela tiden. Hon fick lite lunch när vi kom fram och så klart massvis med vatten! Själv försökte jag dricka en hel del vätska också då det var minst 30 grader varmt i solen! Det bjöds på supergod smörgåstårta, sen bullar, kakor och en tårta som Eva-Britt gjort, mums! Super trevligt hade vi det i värmen, dock så kände man sig en aning överhettad stundvis, men det var härligt ändå!

 
   

Efter en mycket trevlig dag for vi hem och slappade. Var mest döda efter värmen så vi låg i soffan och kollade på tv och sen blev det en tidig kväll.

Idag ska vi ta oss ner till Nydalasjön för att sola och eventuellt bada lite. Sen ikväll ska vi på Eastern Palace med mamma, mormor och resten av högen för att fira morsdag! Det ska bli supertrevligt!






En lång vecka!

Har inte haft tid att uppdatera bloggen de senaste dagarna. Ja tid har jag väl egentligen haft men Claire använder min dator nu då jag inte behöver den för skolarbete längre. Hennes egen dator är helt värdelös så då tycker jag att hon kan lika gärna använda min då jag inte behöver den, dock så blir bloggen lidande av det!

Igår var det full rulle hela dagen! Upp vid åtta för att ge frukost till vovven och för att gå ut en sväng. Sen kröp jag tillbaka i sängen och försökte somna om, dock gick det inge vidare och jag klev upp igen vid halv elva. Tog en liten längre promenad med Cassie, riktigt skönt var det. Sen hem lagomt i tid för att städa en timma. Drygt var det och det kändes som att det var veckor av ingrodd smuts på käksgolvet. Men rent vart det iallafall! Sen dags för tvättstuga, hade sjukt mycket tvätt den här veckan och jag tror att det mesta av all tvätt var mina kläder!

Sen blev det lunch för hunden och ut igen. En himla massa man måste springa in och ut när man har valp! Dock är det rätt så skönt nu när det är varmt och soligt. Sen skrev jag en matlista för 3 veckor och sen en inköpslista. Det var tänkt att jag och pappa skulle fara och kolla på Claires födelsedagspresent vid 2 tiden. Men han blev lite försenad så jag for på Ica Maxi och storhandlade istället. Det tog sin lilla tid och det kändes som att jag hade handlat hela affären när jag var klar. Men nu har vi mat och allt annat vi kan tänka oss för en månad vilket är härligt!

Hann bara in genom dörren efter min shopping tur då pappa ringer och säger att han hämtar mig om 5 minuter. Så jag skyndade mig att packa upp varorna och sen for vi iväg och kollade på en present. Hittade precis vad jag letade efter så nu är den köpt. Var tvungen att fara förbi mammsen på jobbet och lämna av den då hon ska ha den hemma hos sig då jag inte riktigt kan ta med den hem! Var ute drygt en timma, sen hann jag vara hemma i ca 45 minuter innan jag for ut igen! Den här gången for vi på bolaget och köpte ett par öl för att fira att jag är klar med skolan för den här terminen. Jag fick förövrigt 3 MVG och 1 VG, så jag är väldigt nöjd!

Efter turen till bolaget blev den en snabbdusch då jag kände mig svettig och smutsig. Sen blev det kycklingsallad till middag, mums! Resten av kvällen spenderades i soffan med en öl och bra tv. Dock blev det en tidig kväll då jag var helt slut efter alla bravader!

Idag har det varit något lugnare. Tog en ganska så lång promenad med Cassie på förmiddagen. RIktigt skönt var det och hon uppförde sig riktigt bra så jag kände mig stolt! Sen så somnade faktiskt både jag och hunden i soffan, oops! Sov drygt två timmar, riktigt skönt, dock vaknade jag upp och hade ont i nacken! Claire slutade jobba vid 2 och då for vi ner på stan. Dels för att köpa en födelsedagspresent till Claires pappa som fyller år den 6:e juni och dels en liten morsdags present till mamma. Tog bara drygt en timma att hitta vad vi behövde, innan vi for hem for vi på Rusta en sväng där vi köpte en miniradio som vi ska ha i bilen tills vi har råd att köpa en riktigt cd-spelare för bilen!

Var hemma igen vid halv 5, satt ner och åt en glass och sen tog jag med mig hunden ut på baksidan och lekte lite medan Claire började med maten. Idag blev det lövbiff i gräddsås, mums! Först nu har man äntligen funnit tiden till att sitta ner och bara vara. Ska snart ut med vovven på en liten kvällspromenad och sen blir det nog att krypa upp i soffan och se en film.

Imorrn blir det kalas för pappa i Ö-vik. Ska hämta upp farmor klockan 12 och sen åker vi ner till Ö-vik. Förhoppningsvis så är vädret bra och vi kan vara ute och njuta av solen. På söndag bjuder mormor på middag på Eastern Palace vilket ska bli mycket trevligt. Så vi har en kanon helg att se fram emot och förhoppningsvis bra väder också!



Sommarlov!

Japp, nu har man sommarlov. Dock verkar sommaren inte vara här idag, men den kommer väl snart?

Hade sista lektionen och sista provet igår. Det gick riktigt uselt och jag är mycket tveksam till om jag faktiskt klarade provet eller inte! Kände mig mest riktigt irriterad då jag gjorde provet då läraren sagt tidigare att det endast skulle vara ett par frågor på administrations delen. Så jag pluggade inte den delen speciellt mycket alls, sen kommer jag och ska göra provet och det visar sig att 50% av provet är på administrations delen, grr! Blev riktigt irriterad och det hela slutade med att jag skrev blankt på minst 45% av provet *suck* Men det är inte så mycket att göra åt nu!

Efter mitt prov igår var jag lagomt deprimerad men bestämde att det skulle inte få förstöra resten av dagen. Claire var ledig igår då det var röddag i Storbritannien, så vi for ut och shoppade en sväng när jag kom hem. Var först på Obs där vi köpte oss ett par crocs, dom hade ju extra pris, bara 199:- st! Sen blev det en sväng på Skokanonen där jag köpte mig en ny korthållare, en i läder blev det. Sen en sväng på Djurmagazinet där vi köpte en krok som man skruvar ner i gräsmattan så att vi kan sätta fast hunden och sen blev det så klart lite hundgodis också! Efter våran lilla shopping tur gick vi och fikade på Café Viktoria, mycket trevligt.

Sen när vi kom hem tog vi med oss hunden ner på Nydala och plaskade i vattnet lite. Dock tror jag faktiskt att det var jag som blev mest blöt, men det var kul iallafall! Sen hem och laga lite middag och sen såg vi så klart på Cityakuten. Hann även med att prata med mammsen i telefonen och planera Claires födelsedagspresent! Tror nog att det är bestämt nu så nu ska den bara inhandlas. Dock är det ju ett tag kvar till den 17:e juli, så det är ingen större brådska med det.

idag har jag hunnit med att vara ner på Arbetsförmedlingen för ett informationsmöte. Sjukt drygt och det gav inte så mycket och jag har dessutom varit på samma möte minst 2 ggr tidigare. Men nu är det gjort och jag har inga fler möten inplanerade. Efter mötet gick jag runt på stan och kollade. Försökte hitta en present till Claires pappa, dock var det lättare sagt en gjort. Claire har funderat på att ge honom en bok om Sverige eller Umeå. Men att hitta en sådan på engelska var inte så lätt. Hittade dock efter många om och men en på Åkerbloms men den var rätt så dyr, så det blev inget köp. Köpte dock en födelsedagspresent till min pappa. Så nu är det klart också!

På hemvägen stannade jag på Ica Mariehem och köpte lite förnödigheter, hämtade även upp ett paket från Ellos på Mariehems kiosken. Ska nog behålla allt utom ett par byxor, så det känns bra. Alltid kul med lite nya och fräscha kläder. Sen jag kom hem har jag hunnit med att gå ut med hunden en sväng, göra lunch och fixat till ett formulär till Claire. Det som återstår att göra idag är att duscha och sen bara ta det lugnt.



When you wake up in the morning...

Klockan är nu 10.12 och jag har redan varit uppe i nästan 1,5 timme och jag tyckte ändå att det var sovmorgon. Innan vi hade hunden hade jag väl aldrig drömt om att jag skulle kliva upp klockan 8.30 på en lördags morgon och tycka att det var sovmorgon! Innan hunden klev man knappt upp så tidigt en lördag även om man blev jagad av en blåslampa! Jag tycker dock att det är ganska så skönt att kliva upp tidigt. Det är klart, ibland skulle jag göra vad som helst för att få sova ostört till typ klockan 12. Men när man kliver upp tidigt så hinner man så mycket mer och man kan njuta av dagen mycket bättre. Dock är det lite tragiskt när man är sjukt trött klockan 11 på kvällen och knappt kan hålla ögonen öppna i slutet av filmen!

Just nu ligger vovven och sover på mina fötter och jag har precis gjort färdigt ett formulär till Claires hemsida. Har kvar att göra ett formulär men det får vänta en liten stund för det är betydligt mycket större och mycket mer komplicerat! Ska strax ta ut hunden igen och sen ska jag äta lite frukost hade jag tänkt.

Vädret verkar vara rätt så bra idag, så kanske vi åker till Djäkneboda när Claire har vaknat. Så skönt att sitta där ute i solen och göra ingenting och inte oroa sig vad hunden har för sig. Hon tycker att det är superkul att vara hos Lars och springa runt och leka som en galning. Hon är så söt våran lilla hund!



Tar dagen som den kommer

Japp, det är lika bra att ta dagen som den kommer. Visst kan man planera och ha sig, vilket är bra ibland, men det är skönt att bara ta dagen som den kommer!

Idag klev jag upp vid 8.30, tacksam över att hunden sovit så pass länge. Gav henne frukost och sen ut på en kort lite promenad. Sen in igen för att göra lite telefonsamtal och sen hade jag tänkt krypa ner i sängen igen och sova lite extra. Men jag hann väl inte mer än krypa ner i sängen förrän hunden började skälla och gnälla och tyckte minsann att det var dags för oss att kliva upp! Så det var bara att pallra sig upp ur sängen igen. Pluggade drygt 40 minuter innan jag sen tog en paus och hoppade in i duschen. Pluggade lite till efter min dusch och sen lunchade jag hunden och tog henne på en lite längre promenad. Till min lycka hade solen börjat skina och det var riktigt varmt och skönt ute!

Kom tillbaka och gjorde lunch åt oss, jag åt tonfisk sallad från igår, och Claire åt kyckling och pasta gratäng från i förrgår. Blev även en liten bit brownie/chockladkaka? Vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Det var tänkt att det skulle vara brownies men det gick inte riktigt som det var tänkt och det blev mer likt en kladdkaka då den helt sjönk ihop. Men gott var det ändå!

Sen satte jag mig på balkongen och läste lite, eller ja lite och lite, läste visst ut boken! Så nu blir det att börja på den andra boken! Men det blir nog inte idag. Har hunnit med att diska och ta ut soporna också. Ikväll bjuds det på fyllda lövbiffar och klyftpotatis, mums!

Har några lösa planer för helgen, men det mesta hänger egentligen på vädret. Om det är bra väder imorgon så far vi nog till Djäkneboda igen och hälsar på. Sen är det ju Kulturnatta imorrn så vi hade tänkt försöka ta oss ner på kvällen och lyssna på lite musik. På söndag have vi eventuellt tänkt fara ut till Hippo och kolla på hopptävlingarna. Men vi får väl se hur vädret blir!



För det är sommar och sol?

Det känns som att det är sommar iallafall, har suttit på balkongen och solat och läst i ett par timmar. Känner mig lagomt mör nu! Lite färg har man lyckats få också, vilket i säg är en bedrift då jag nästan aldrig lyckas med det. Så det återstår att se hur länge det varar!

Trots en hyffsat tidig start på dagen har den varit rätt lugn. Började morgonen med Företagsekonomi, bokföring med hjälp av dator. Förstår inte riktigt varför det skulle vara speciellt svårt, förstår inte riktigt heller varför vi gjorde det nu när vi håller på med bokslut och nycketal? Förra provet vi hade var på bokföring och alla uppgifter som finns på cd:n som tillhör problemboken är i stort sett utformade på samma sätt. Så det var i mina ögon inte speciellt svårt. Efter vi lekt klart med datorerna blev det en kort föreläsning, men den gav inte mycket!

Kom hem och åt lite lunch, ett par mackor med leverpastej och gurka, mums! Sen lunchade jag hunden och tog henne på en liten promenad. Efter det satte jag mig på balkonen och läste, håller just nu på att läsa Virginia Andrews - Flickan från himlen. Har läst drygt halva nu och har halvt om halvt insett att jag har läst den förut. Kan dock inte komma ihåg hur den slutar så det spelar inte så stor roll!






Ingen motivation

Hittar inte riktigt någon motivation till att blogga. Förmodligen beror det väl på att det inte händer speciellt mycket just nu. Är på det stora hela färdig med skolan. Har en lektion den här veckan, sen är det prov på måndag och efter det så är jag färdig för den här terminen. Känns riktigt skönt, även om man kanske inte ska ropa hej än då jag har kvar ett prov.

Idag blev det en liten sovmorgon. Vi sov allihopa till 9.30, måste ha varit en lång dag igår? Klev upp och gjorde en registrering på arbetsförmedlingens hemsida och sen pallrade jag mig ner på stan för att gå dit. Fick vänta i drygt 30 minuter, så det var inte så farligt. Blev dock en aning irriterad då folk som tydligt kom dit efter mig fick gå före, vars ligger logiken i det? Fick iallafall träffa en äldre dam som fixade alltihopa. Så nu ska jag på nåt informations möte den 26/5 klockan 10.00.

Imorgon ska jag hinna med att ringa till soc. Den 20/5 ska nämligen de speciellt student handläggarna finnas på plats...Idiotiskt nog så är det telefon tid mån, tis och torsdag eller något sånt. För det verkar ju logiskt när dom börjar på en onsdag och torsdag är en röddag! Men jag hoppas på att dom kanske jobbar onsdag istället för torsdag? Vi får väl se, annars får jag väl ringa på måndag. Inte så mycket annat man kan göra!

Jag har hunnit med att plugga en hel del inför provet på måndag. Så det känns rätt så bra faktiskt! Imorrn på lektionen ska vi gå igenom det sista kapitlet. Ska försöka läsa igenom allt ikväll och se om man har några frågor man bör ställa innan provet.



Sol och värme!

Helgen har varit mycket trevlig. I fredags blev det en hel del shopping och sen avslutades dagen med en underbar middag och några glas vin!

Lördagen blev det en lite sovmorgon då vi låg och drog oss i sängen ett tag och slappade. Klev upp och segade oss igenom första delen av dagen då vi åt frukost och sen duschade i lugnan ro. När vi väl var färdiga vid 2 tiden någongång for vi till Djäkneboda och hälsade på mamma och Lars. Där var det blåsigare än blåsigt och man kunde knappt stå upprätt! Men det var trevligt ändå och vi satt i solen där det stundtals var riktigt varmt. Hunden sprang runt och lekte med en fotboll och var bara helt bedårande! Lars skruvade också lite med bilen våran och bytte luftfilter. Bilen är inte riktigt som den ska, men nu kan vi köra utan att behöva ha choken ute så det är ju alltid nåt!

Kom hem från Djäkneboda vid 18 tiden, gjorde mig iordning och käkade för att sedan 18.40 ta bussen till Camilla på Teg för lite förfest innan vi for på Schlagerklubben. Drack öl, spelade ölspel och små kollade på Eurovision. Vid 22.30 promenerade vi ner på Schlagerklubben där vi efter lite krångligheter tog oss in! Jag stannade dock inte speciellt länge då jag fick fruktansvärt ont i huvudet och det slutade med att jag var hemma 00.30. Kollade på tv en stund innan jag pallrade mig isäng.

Idag blev det sovmorgon och jag vaknade till min förvåning utan baksmälla vilket var angenämt! Låg kvar i sängen till 11 då vi klev upp och käkade frukost framför tv:n. Sen gick vi ut och försökte spela fotboll med hunden, men hon var mest intresserad av att äta gräs och sniffa runt så det blev inte så mycket fotboll! När vi kom in åt vi en glass på balkongen och sen gick jag och hämtade min bok och satte mig på balkongen för att läsa. Har precis läst ut boken och inser att jag har bränt mig lite i ansiktet! Men det är sånt man får ta, det var skönt att sitta på balkongen och läsa.

Om ett tag ska vi ta och laga middag, Lax med rostade potatis och hollandaissås, mums! Sen blir det nog att slappa framför tv:n resten av kvällen. Har vi tur kanske det till och med är någon bra film att se!



En efterlängtad helg!

Ruskigt skönt att det äntligen är fredag! Den här veckan har varit oerhört lång och jag har varit tveksam till om helgen skulle komma eller inte. Men nu är det iallafall äntligen här och det känns superskönt! Veckan har bjudit på en del bra saker och en del dåliga saker, men det är väl så det är antar jag!

Några av dom bra sakerna är:

  • MVG i Engelska C
  • MVG i Webbdesign
  • VG i Progamhantering
  • Bilen någorlunda fixad
  • Sol och värme
  • Super söt hund
Sen så var det ju dom dåliga sakerna:

  • Kasst betyg på provet i Programhantering
  • VG i Programhantering, jag borde gått på lektionerna och fixat ett MVG i stället!
  • Bilen funkar fortfarande inte riktigt, tomgången måste ställas in och pojkarna var för lata för att fixa det!
  • Hunden har rivit sönder tapeterna i köket!
  • Jag har sovit dåligt samt haft tre super tidiga mornar i rad
Jag ser fram några dagars ledighet nu och förhoppningsvis så håller vädret i sig och vi kan fara till Djäkneboda och hälsa på mamma och Lars. Vi ska också se på Eurovision på lördag och förmodligen konsumera en större mängd alkohol!

Idag ska vi ner på stan för att köpa en doppresent till Emilia, Claires kusins dotter. Vi ska även köpa en födelsedagspresent till Jemma, Claires brorsdotter, tror även att vi ska köpa en födelsedagspresent till Claires pappa. Så en hel del shopping blir det! Sen så blir det också en sväng på Granngården för att köpa mer kompostgaller så vi kan skärma av köket ännu mer så att hunden inte förstör något annat!

Jag tror även att vi ska hinna med ett besök på Rusta där en present ska köpas. Sen blir det en sväng på bolaget för att införskaffa diverse alkoholhaltiga drycker. Sen till middag bjuds det på fläskfilé och klyftpotatis, mums!

Men nu är det väl dags att man tar tag i saken så att man får något gjort!



Slutet närmar sig!

Har hunnit med en hel del idag, trots att klockan bara är 2!

Blev väckt av hunden klockan 4 som minsann tror att det är dags att kliva upp bara för att det är ljust ute! Hon levde rövare i köket och jag var tvungen att pallra mig upp för att ta ut henne en sväng och plocka undan lite i köket så hon hade mindre saker att förstöra!

Lyckades somna om igen vid 5 tiden för att sova till klockan 7 då alarmet ringde! Upp och ut med hunden igen som inte var speciellt glad över att bli väckt, payback! Sen gjorde jag mig iordning för att fara till skolan och ha det sista provet i programhantering. Provet gick väl sisådär, ska väl få godkänt iallafall men det kändes inte riktigt bra. Sen blev det en sväng på Åhléns innan jag tog bussen hem. Köpte en ögonpenna, fundation och bronzing pearls, ibland måste man skämma bort sig själv lite!

Sen hem för att ta ut hunden en sväng till. Sen skulle jag egentligen duscha men bestämde mig för att ta ett bad istället då ryggen och knäna värkte. Så hade ett långt skönt bad med min bok! Sen ner i tvättstugan för att starta tvätten. Lagade lunch när jag kom up, varmamackor i grillen, mums! Hann med att prata med mamma medan jag lagade lunch också. Efter jag ätit blev det hundens tur och sen en sväng ut med henne och nu sitter man äntligen ner efter vad som känns som en väldigt lång dag trots att bara drygt hälften har gått!

Ska se om jag orkar plugga lite senare, annars blir det nog att lägga sig i soffan och läsa lite. Kom just på att jag måste ta ut köttfärs ur frysen till middagen, så det är väl bäst att jag gör det innan jag glömmer bort det igen!



With the wind in my hair

Måndag igen, jag vet inte riktigt vars helgen tog vägen?

Helgen har varit trevligt, om än kort! Fredagen blev relativt lugn, tog en promenad ner till pappa med Cassie och sen åkte vi buss tillbaka. Lite läskigt var det att åka buss men det gick bra ändå! Sen blev det en sväng på bolaget och obs. Resten av kvällen dracks det lite öl och vi såg på tv. Blev även en relativt tidig kväll!

Lördagen var grå och trist! Tog en promenad på morgonen med hunden. Blev en aning fundersam när jag gick längs cykelbanan och ser en buss sakta ner för att praktiskt taget stanna bredvid mig (dock på andra sidan gatan!) sen säger chaffören något i stil med att "hunden verkar gilla bussar" och sen körde den vidare. Lite mysko tyckte jag att det var, men ja ja!

Resten av dagen spenderade vi inomhus, vi åt lunch och såg på Sex and the City, the movie. Den var rätt bra faktiskt, dock var den ju väldigt förutsägbar, men det gjorde den inte sämre för det! Sen på kvällen såg vi på Da Vinci Koden som var mycket bra. Lite förvånad över att jag inte har lyckats se den förut, men det gjorde det hela ännu bättre!

På söndagen var vädret mycket bättre och vi hade först en trevlig sovmorgon. Dock var man ju tvungen att gå ut med hunden klockan 8, så det blev inte så mycket sovmorgon egentligen. Men det var skönt att krypa ner i sängen igen! När vi väl pallrat oss upp och fikat tog vi med oss hunden ner till Nydalasjön för en promenad. Det var blåsigt som sjutton men mycket trevligt! Mötte grannar gjorde vi också! Först så mötte vi grannarna som bor i samma trappuppgång som oss, dom som har 2 jätte stora hundar! Sen på hemvägen så mötte vi "Crazy Cat Lady" som vi kallar henne. Hon bor i trappuppgången bredvis oss och har sjukt många katter. Just nu så är hon hundvakt åt en Jack Russel så vi sprang på henne där nere vid sjön också!

Det blev en mycket trevlig promenad och jag tror att vi alla var väl rastade när vi kom hem! Innan middagen, som förövrigt bestod av en pizza från Restaurang Maria, hann jag med att fixa lite med mitt projektarbete till webbdesignen. Har nu skickat in alltihopa och jag känner mig nöjd. Fick i sista stund lite funderingar angående mitt färgschema, men tyckte inte att det spelade så stor roll då han inte ska bedömma vilka färger vi har använt!

Söndagskvällen spenderades i soffan där vi tittade på Gossip Girl och Something's gotta give med Diane Keaton och Jack Nicholson, rätt så gullig film faktiskt! När filmen var slut gick vi isäng. Claire somnade väl ca 10 minuter efter vi hade lagt oss. Själv låg jag och läste den sista boken i Stieg Larssons trilogi, Luftslottet som sprängdes, till klockan 1. Efter det släckte jag lyset och hoppades på att somna. Men någon hade visst andra planer för mig och jag somnade inte förräns efter klockan 4!

Sen strax efter 5 vaknar jag av att Claire är uppe och springer och att hunden var vaken! Då visade det sig att Claire hade vaknat av att Cassie skitit inne. Och då hade hon inte vaknat av ljudet utan av lukten! Så efter ca 1 timmes sömn vaknade jag igen. Tog drygt 45 minuter innan jag kunde somna om och sen sov jag till klockan 11!

Jag har sedan dess försökt plugga företagseknomi, det har väl gått allt annat än bra. Men det går framåt! Har tagit en liten paus nu men ska snart återgå till skolbänken en stund. Sen ska jag försöka ta mig till banken, Djurmagazinet och affären! Det återstår att se hur väl jag kommer att lyckas med det!


I close my eyes

Har haft några dagars bloggtorka, men nu är jag tillbaka! Veckan har hittills gått fort och jag har inte riktigt hunnit med och tror därför att det är tisdag idag!

I måndags var vi ner på stan en sväng. Tittade runt på lite affärer och sen åt vi lunch på Subway, efter det var vi tvugna att fara hem då vi kom på att vi inte gett hunden mat! Vi kom på det i tid iallafall och hon åt inte mycket senare än vanligt. Efter det blev det en tur till farmor som velat se Cassie sen vi skaffade henne! Var där i nästan en timma, var trevligt även om jag måste säga att farmor började bli lite gammal! Efter vi varit hos farmor for vi till mamma en sväng, lika bra att passa på när man är ute! Mamma verkade glad när vi kom och Cassie var glad hon också!

Igår blev det en lugn dag, hade webbdesign på förmiddagen. Har kommit en bra bit med mitt projektarbete och det är inte mycket kvar att göra. Dock en aning irriterande då det inte riktigt funkar som det ska i Firefox, men som tur är använder skolan IE! Har inte så mycket kvar att göra nu och imorgon är sista lektionen att fixa till allt innan det ska lämnas in. Igår hann jag även med ett riktigt långt bad där jag låg och läste min bok och bara njöt. Inte ofta man finner tiden till att ha ett långt skönt bad!

Idag har jag hunnit med en hel del! Hade lektion i programhantering, repitition av Excel innan provet nästa onsdag. Sen in en snabbis på företagsekonomin och pratade lite med läraren och kollade vart i boken vi var! Sen hem för att kolla mailen lite snabbt, sen göra tvättstugan och käka lunch. Precis efter vi ätit lunch kom brorsan hit för att leka med Cassie! Så det blev en liten promenad ute. Mötte Cassies valpkompis igen, en 12 veckor gammal Engelsk Springerspaniel tik. Träffade på dom i söndags och passade på att fråga om dom fick hälsa. Vilket dom fick och allt gick super, dom busade och lekte en liten stund och matte var väldigt nöjd! Dock blev det ingen lekstund idag då dom var på väg in, men kanske en annan dag!

Efter en kort promenad ute gick vi in igen då vädret inte var så trevligt. Mathias och Cassie lekte runt och busade och jag passade på att sitta ner och titta på och inte behöva akta tårna från Cassies tänder! Skjussade hem brorsan efter ett tag, passade på att ta med mig Cassie som fick sig en promenad i I20 skogen efter att jag släppt av brorsan. Gick superbra och hon drog nästan ingenting. Stannade på Ica på hemvägen och köpte lite nödvändigheter! Nu har man precis fått tid att uppdatera bloggen och varva ner lite. Ikväll blir det enchiladas till middag och sen så är det så klart Grey's på tv! Men innan det måste jag kila ner i tvättstugan och ta hand om tvätten!


Grillat i solskenet

Igår blev det en riktigt trevlig dag. Dock låg vi efter lite med tajmingen vilket ledde till att jag stod och diskade, osminkat och med blött hår när Mathias och Maria klev in genom dörren. Claire låg på knä inne i badrummet och skurade gallret till grillen! Och vi som nästan alltid är färdiga i god tid, men så blev inte fallet igår. Det tog nämligen lite längre tid att göra allt som vi skulle än vad vi hade trott.

Först var vi på Ica för att köpa lite bröd till maten samt cola, vi skulle även köpa plastmuggar vilket vi glömde! Claire körde förövrigt "Vinnie the Volvo" till Ica. Jag var väldigt stolt och imponerad, dock ville hon inte köra till apoteket från Ica. Så det fick jag göra. Var även in på Obs för att köpa plastmuggar! Allt detta tog längre tid än väntat så vi blev lite sena!

Inte för att det gjorde speciellt mycket då vi inte hade någon tid att passa! Vi hade lite problem med att få fyr på grillen men med lite tålamod så gick det bra! Jag var tvungen att göra en snabb visit på Ica igen då den dricka vi köpt på Obs för att göra Spritzer smakada apa och jag var tvungen att köpa fruktsoda! Väl hemma igen så hade grillningen tagit fart och det luktade helt underbart gott! Kan även tilllägga att det smakade underbart gott! En bit vitlöks marinerad fläskfilé, en bit rödvins marinerad fläskfilé, potatissallad, potatisgratäng och nybakad baugette och till det en riktigt kall och god spritzer, mums!! Till efterrätt serverade jag äppelpaj med vaniljglass.

Efter middagen spelade vi kort en stund. Spelade Chicago, Ruter 7 och 500. Riktigt trevligt hade vi det. Dock for Mathias och Maria hem relativt tidigt, klockan 21.00, då Mathias skulle upp och jobba klockan 05.00! Så när dom farit satte vi oss ner i soffan och såg på Rain Man. Tycker att det är en helt underbar film! När filmen väl var slut var vi båda helt slutkörda så det blev sängen på en gång. Kände mig för en stund gammal när jag gick i säng 23.40 på Valborgsmässoafton, eller ja vuxen kanske man ska kalla det istället?

Idag har vi inte gjort något alls egentligen. Har varit ute på två lite längre promenader med hunden, sett på tv och varit på godishuset där vi köpt våran egen vikt i godis samt hyrt en film, Twilight, som vi ska titta på efter vi har sett på Så ska det låta, som förövrigt börjar om 3 minuter. Så det är dags att jag pallrar mig till soffan!


RSS 2.0