Sportlov

Nu har man sportlov en vecka, hur härligt som helst! Ska bli skönt att sova ut och bara ta det lugnt. Skolan den här veckan har gått bra, har hunnit göra klart alla mina uppgifter samt att jag faktiskt var med på repetitionen i programhanteringen, så det kommer helt klart att göra provet lättare. Engelskan går bara också, har mina böcker som jag läser.

Får se vad man ska hitta på i veckan, vi hade egentligen tänkt fara bort några dagar. Men det verkar som att dom planerna inte kommer att funka. Det är så typiskt, varje gång vi planerar något så är det alltid någonting som kommer upp och förstör vad vi har planerat. Aja, inte så mycket vi kan göra åt den saken. Vi ska försöka göra något annat istället.

Nu måste jag iallafall stänga av datorn eftersom den låter som en flygplansmotor och Claire försöker jobba! Lättare sagt än gjort med oljudet som den här datorn gör!

Vilket underbart väder

Helt sagolikt väder idag, vill helst bara gå ut och njuta. Dock går det inte speciellt bra när man har tvättstuga fram till klockan 5! Men jag kan iallafall njuta av vädret genom fönstret. Igår var det härligt väder också, dock en aningen konstig?! Ena stunden när jag tittade ut genom fönstret var det klarblå himmel och strålande sol. Tre minuter senare var det grått och snöade!? Sen efter 3 minuter var det borta igen, väldigt udda måste jag ju säga!

Hittills har dagen inte bjudit på mycket, kostade på mig en sovmorgon och två missade lektioner imorse. Lite lat får man vara ibland. Klev upp vid 11, dammsög och städade badrummet sen klockan 12 var det dags att bära ner tvätten. Nu väntar jag mest på att maskinerna ska bli klara så jag kan gå ner och ta hand om tvätten.
Senare idag blir det att fara på Maxi och storhandla, inte det roligaste man kan göra, men vill man äta så har man inget val!

Ikväll blir det iallafall att se på Grey's Anatomy, helt klart bästa programet någonsin. Underbart, jag önskar jag hade råd att köpa resten av DVD-boxarna. Men det får bli ett senare projekt, har iallafall säsong 1-3 så det är inte helt fel!

Nästa vecka är det Sportlov! Ska bli väldigt skönt, inte för att jag har den blekaste aning om vad jag ska göra. Men jag skulle tro att det blir att sova länge och läsa lite. Har två böcker jag måste läsa innan v. 12, inte för att det skulle vara något problem. Började på en igår och den verkar bra, Peter Robinson - "Piece of My Heart" och sen ska jag läsa Val McDermid - "The Grave Tattoo". På tal om det måste jag maila min engelska lärare om vilka böcker jag läser, så det är väl bäst att man får det gjort innan jag glömmer bort det igen!

Ny vecka, ny tag

Måndag idag, jag gillar verkligen inte måndagar, även om denna inte varit speciellt dålig.

Vaknade runt 11, klev upp vid halv 12 kollade mailen och lite annat tjaffs. Försökte göra lite uppgifter i företagsekonomin men insåg ganska snabbt att det kanske hade varit en klar fördel om man hade läst igenom kapitlen innan man försökte lösa uppgifterna!

Så jag gick och satte mig i kökte och läste igenom alla kapitlen som vi ska ha prov på om 3 veckor, gjorde lite anteckningar också. Det tog ju sin lilla tid om man säger så, efter det var jag inte så peppad på att försöka lösa uppgifterna längre!
Så istället satte jag mig och kollade runt på Facebook, såg att syrran slagit mina poäng i Geo Challange, så jag var ju tvungen att försökta slå hennes!

Efter drygt 40 minuter eller nåt sånt lyckades jag också, men vi får väl se hur länge det varar eftersom hon just nu försöker slå mina poäng! Just nu sitter man och pratar med mamsen på msn, får väl se vad man hittar på senare.

Måste försöka hitta på något att göra till middag också, men jag har ingen aning. Nåt hittar man väl alltid på iallafall!

Otur?

Ja otur, det kan man ju minst sagt tala om! Men jag skyller på att det var fredagen den 13:e?

Morgonen började väl hyffsat bra, Företagsekonomi 8.20, alltid lika drygt när det är fredag morgon. Men jag tog mig iallafall upp och begav mig till skolan. Hade en lugn lektion och när vi slutade skulle jag skynda mig att ta på mig jackan så att jag skulle hinna med bussen. Skulle nämligen hämta bilen hos pappa så att jag kunde fara och hälsa på farmor!
Men klantig som man är lyckades jag få min vänster arm i någon konstig vinkel och lyckades få axeln ur led! Knak sa det i min arm och så var det med den fredagen!

Fick pappa att komma ner på skolan och hämta mig, sen på akuten där jag iallafall fick komma in snabbt. Men sen tog det ju sin lilla tid innan dom drog tillbaka axeln. Trejde gången gilt på sjukhuset nu för axeln, läkaren var iallafall trevlig och duktig! Efter drygt 2,5 timme på lassa fick jag iallafall fara hem, men först en sväng förbi på Apoteket för att hämta ut lite smärtstillande. Läkaren konstaterade också att jag behöver operera axeln, så väntar på en kallelse för att träffa ortopeden nu *suck*

Fredagen blev med andra ord inte alls som tänkt och det blev väl inte resten av helgen heller!

I lördags hade vi planerat att äta på restaurang Ängen, men där tog man visst inte emot bordsbokningar på alla hjärtansdag? Så vi gav upp den idén, hade ingen större lust att promenera dit för att se om det eventuellt fanns bord.
Så i stället tog vi en tur ner på stan, köpte alla hjärtansdags presenter. Claire fick en ny parfym Beckham - Intimately och jag fick mig också en ny parfym Christina Aguilera + ett svart halsband och ett par örhängen som matchade halsbandet.
Sen gick vi på Hemköp och köpte middags maten. Det blev Fläskfile och klyftpotatis, inte helt fel.

Resten av kvällen var mycket trevlig även om jag nu lyckades somna ungefär klockan 11! Det var kanske inte helt planerat, men jag blir så fruktansvärt trött av medicinen jag äter!

Sen dess har det lunkat på, skolarbete som vanligt. Något jobbigt att bara ha en arm man kan använda fullt ut, men det går ändå. Idag är det tvättstuga samt att jag har städat och planterar om några blommor. Lär förmodligen känna av det i axeln ikväll, men det är så tråkigt att bara sitta och göra ingenting!

Snö, snö och ännu mer snö

Jag tycker det är härligt med all snö som har kommit. Känns som en riktigt vinter + att det ser fint ut! Dock kunde vädret ha varit något bättre igår då vi hade tänkt fara ner på stan och promenera runt en stund. Men vi skippade det, hade ingen större lust att gå ut i snöstormen, det var nog kallt att gå till soprummet med soporna!

Annars så har helgen varit bra och rätt så lugnt. Uppvaktade Lars i lördags hos mamma, kakor, tårta och smörgåstårta som jag hade gjort. Så det var mycket trevligt, synd att morfar var dålig bara. Har inte träffat honom sen jag for till Wales innan jul. Men men, man kanske ska pallra arslet dit nån dag? Måste fara och hälsa på farmor också, men det känns som att tiden bara rinner iväg. Hinner knappt med det man har planerat, så det finns ingen tid över för sådant som inte är planerat.

Rätt så mycket att göra i skolan just nu, men det är iallafall ganska så roligt. Webbdesign är kul, även om jag inte kan påstå att jag har lärt mig speciellt mycket?! Engelska C är också rätt kul och faktiskt en ganska så slapp klass, så det passar mig bra!

Den här veckan är det ganska mycket att göra. Har lektioner hela veckan, lite läxor samt skrivning på fredag, sen ska det hinnas med att tvätta och städa, in handla divers alla hjärtansdag presenter samt boka bord tills på lördag. Blir dock inga större problem att hinna med allt.

Skulle väl bara fattas att man går och blir förkyld, har känt mig lite hänging dom senaste dagarna och det känns som att jag har en förkylning på gång. Men har man tur så försvinner den väl av sig själv innan den hinner bryta ut! Har ingen lust att bli sjuk, är så jobbigt att försöka plugga när man har feber och är snorig. Får väl se hur det går.

RSS 2.0