Ute dag med familjen

Idag har vi varit hurtiga och har varit ute i stort sett hela dagen. Dock så tog vi sovmorgon till klockan 11.30, hunden verkade dock inte bry sig speciellt mycket! När vi väl klivit upp så gick vi ned till fotbollsplanerna på Nydala och släppte lös vovven. Hon har inte varit lös på flera veckor så hon tyckte att det var superkul! Vi kastade boll och lekte i nästan en timma.

Efter att ha varit ute och lekt en timma gick vi hem och kokade varmchoklad och packade en väska med korv och lite annat smått och gott och sen tog vi med oss hunden och körde ut till Kärleksviken. Vi fick dock promenera en bit innan vi hittade ett ställe som var ledigt. Sen gjorde vi eld och grillade korv och marshmallows, mums! Lite små kallt var det men det var mysigt ändå och solnedgången var superfin över sjön. Naturligtvis så glömde man dock kameran hemma!

Vi var ute ett par timmar och var inte hemma förren klockan 16. Hunden ligger nu utslagen i köket och sover, Claire ligger i badet och försöket bli varm och själv sitter jag här och väntar på att badrummet ska bli ledigt så även jag får lite värme i kroppen.

Sen blir det att åka till Godishuset och hyra en film, för det är då banne mig ingenting som är värt att se på tv ikväll. Sen blir det nog hem och laga lite middag, tror det blir bakpotatis med tonfiskröra till middag idag. Sen blir det att slappa i soffan resten av kvällen. Imorgon blir det skyltsöndag om vi orkar kliva upp i tid och sen blir det kalas för Mathias klockan 13.00.

Sköna helg

Äntligen är det fredag! Det är alltid så härligt med fredag när det har varit en extra lång vecka! Då får man chansen att ta en paus och bara vara ett tag.

Igår kväll kom mamma förbi, hon försökte spela lite Super Mario, men det gick mindre bra så hon gav upp och spelade tetris istället. Hon kollade också på några bilder som jag har som hon vill använda i en fotobok som hon och Lars ska göra. Hon hittade dock bara 7 stycken av alla hundratals bilder jag har. Hon var här och surrade tills strax före nio. Riktigt trevligt att få besök sådär mitt i veckan. Efter mamma farit hem slappade vi i soffan medan vi såg Criminal Minds och United States of Tara.


Idag hade jag planer på att kliva upp klockan 8 för att gå ut med hunden, sen plugga en stund för att sedan åka in till skolan och hålla tal klockan 10. Men jag sov inte speciellt bra och när alarmet ringde klockan 8 var det helt omöjligt att kliva upp! Så jag stannade kvar till 9.15 då jag med nöd och näppe lyckades ta mig upp.

Åkte i alla fall in på skolan och höll mitt tal, var inte så förbredd som vanligt men det gick ganska så bra ändå och jag fick komplimanger för att jag hade valt ett bra ämne så det var kul. Nu är det bara två arbeten kvar i svenska som ska in. En stilanalys på en novell och ett argumenterande tal på 5 minuter.

Har gjort några uppgifter i finansiering och kalkylering också, har bara ett kapitel av uppgifter kvar nu och det ska göras bort på måndag. Sen har jag resten av veckan på mig att repetera och nöta in så mycket som möjligt innan sista provet på fredag. Känns som att fredag nästa vecka inte blir någon höjdar dag. Men jag kan ju trots allt se fram emot att när fredagen är över så är jag klar med skolan för den här terminen.

Just nu sitter jag och funderar på när jag ska orka fara och handla. Måste dels köpa lite mat så att vi kan äta middag och sen måste jag köpa en födelsedagspresent till Mathias som fyller 20 år på måndag. Vet dock redan vad jag ska köpa så det ska inte ta allt för lång tid.

Ikväll blir det så klart Idol, tror att Mariette åker ut ikväll men vi får väl se. Jag hade förresten en dröm om att det var Calle och Tove som stod i finalen, så vi får väl se om det var en sanndröm eller inte! Är lite små sugen på att skippa Idol ikväll och se Sleepers istället. Men jag har ju sett filmen ett flertal gånger och dessutom hade Sylvia den så att vi skulle få den. Så då kan jag ju se den när som helst. Sjukt bra film är det ändå, en av mina favoriter.


Nu är det städat här i vårt hus

Idag har det varit lite av en pysseldag här hemma. Fast jag började faktiskt dagen med att plugga lite, gjorde bort ett kapitel av uppgifter i finansiering och kalkylering. Går rätt så bra att lösa uppgifterna nu så förhoppningsvis ska provet nästa vecka inte bli något problem.



Efter att ha pluggat ett par timmar tog jag mig i kragen och städade här hemma. Började med att dammtorka och snygga till våra blommor. Massa döda löv och skit som hängde, men nu är dom rena och fina. Sen har jag dammsugit och även torkat golven så nu är det rent och fint är hemma. Det enda som är kvar på göra listan nu är att plantera om några blommor, stryka julgardiner och ta fram lite julsaker. Men det ska vi försöka att hinna med på lördag.

Är inte riktigt klar med allt jag ska hinna med idag, men tyckte att jag förtjänade en lite paus efter städandet. Ska ta och duscha om ett tag och sen sätta mig och läsa Hohaj, boken som jag ska göra en stilanalys på. Har läst nästan hälften och den är faktiskt riktigt bra, ganska så kuligt språk är det också.

Igår lyckades vi också efter många om och men boka våra flygbiljetter! Vi lyckades hitta någorlunda billiga flygbiljetter, men det är klart vi skulle ha bokat för flera månader sedan då det var superbilligt, men vad gör man? Nu är det i alla fall klart att den 10:e december åker vi. Då flyger vi härifrån till Arlanda klockan 06.35, suck! Sen från Arlanda åker vi till Hamburg och från Hamburg åker vi till Manchester. Sen den 17:e december så kommer vi hem. Och då åker vi från Manchester till Frankfurt, från Frankfurt till Arlanda och sen från Arlanda till Umeå. Lite små drygt med mellanlandningar, men det blev billigare så!

Ikväll kommer kanske mamma hit, vet inte riktigt än. Hon skulle ringa när hon slutar, men hon slutar inte förrän klockan 17 så det är ett tag kvar. Innan dess har jag förhoppningsvis hunnit läsa lite mer i min bok och även duschat.


Vars tar tiden vägen?

Ja, vars tar tiden vägen egentligen? Det är redan onsdag och det känns som att det nyss var söndag? Har verkligen inte haft tid att uppdatera bloggen något, men tänkte passa på att göra en liten uppdatering nu medan C är ute med hunden.

Helgen var jättemysig och vi hade en lugn och skön helg. Skönt att inte göra så mycket om jag ska vara ärlig. På söndagen var det kalas för Amanda som fyllde 16, trevligt att träffa tjocka släkten och äta tårta. Dock så var vi tvugna att lämna monstret hemma då hon fortfarande löper och var en aning kramsjuk!

Veckan har gått fortare än fort och det verkar inte riktigt finnas tillräckligt med tid. Jag har dock hunnit med att göra klart och skicka in mitt sista arbete i samhällskunskap. Har även gjort bort några små ändringar på historia arbetet och även det är inskickat. Har dessutom hunnit med att göra anteckningar för resten av finansieringen och kalkyleringen och har även börjat jobba med uppgifterna. Bara 3 kapitel kvar med uppgifter nu så det känns bra. Den här delen är tack och lov något lättare än den förra.

Annars så försöker vi lösa hur vi ska göra med flygresor och annat nu strax innan jul. Vi har ju planerat att åka till Storbritannien men flygpriserna är en aning dyra så vi försöker hitta alternativ och möjligheter bland allt virr varr av resor och flygbolag. Förhoppningsvis så löser vi det snarast!

Ljuset i tunneln

Mina skolarbeten börjar nära sig slutet och det känns som att jag kommer att hinna klart i tid. Det enda som egentligen känns jobbigt just nu är finansiering och kalkyleringen, men det ska väl lösa sig det också. Måste bara ta tag i att sitta ner och göra några uppgifter nu och då.

Idag har jag hunnit med att avsluta Historia B kursen, arbetet jag lämnat in känns bra och läraren verkade vara nöjd. Måste dock fixa med fotnoter och sedan lämna in igen, men det ska inte ta så lång tid och inte vara allt för komplicerat heller. Ska försöka ta tag i det nästa vecka hade jag tänkt.

Har även haft svenska idag där vi hade ett litet seminarium och disskuterade två argumenterande tal. Kändes skönt att vi slapp göra en skriftlig uppgift och istället fick göra en muntlig. Tycker att det är lättare att bara sitta ner och prata om det man har läst istället för att behöva skriva om det. Nu är det bara 3 uppgifter kvar i svenskan, ett tal om trender, som jag redan har skrivit. Sedan ett argumenterade tal och tillsist en stilanalys av en roman. Fick låna en bok av läraren som jag har tänkt börja läsa i helgen. Fick dessutom låna en fakta bok som ska hjälpa mig med analysen.

Jag har också äntligen lyckats välja ämne till samhällskunskapen och har bestämt mig för att skriva sista uppgiften om hedersmord och hedersvål i Sverige. Har letat reda på material idag och det finns hur mycket som helst så jag känner mig positiv inför uppgiften. Har dock inte tänkt börja skriva idag utan tänker vänta tills på måndag.

Nu är det helg för min del och det känns skönt. Har varit en ganska så lång vecka och nu blir det skönt med ett par dagars ledighet för hjärnan. Helgen bjuder dessutom på kalas eftersom lillasyster fyller år på söndag. Nu tror jag att jag ska sätta mig och spela lite Super Mario och vila hjärnan en stund.

Mycket att göra!

Har otroligt mycket att göra den här veckan och tiden verkar inte riktigt räcka till för att blogga. Men nu verkar det som att jag har ett par minuter över att uppdatera. Halva veckan har redan gått och jag har hunnit med en hel del.

I måndags så hade jag möte med läraren i finansiering och kalkylering. Gick igenom provet som jag gjort och det gick trots allt inte så dåligt och jag lyckades även snacka mig till några extra poäng, så istället för 101 poäng fick jag 114. Har även planerat in sista provet och det blir på fredag v.49, innan det ska jag även ha hunnit göra 3 obligatoriska uppgifter.

Hann även skriva klart mitt historia arbete om koncentrationsläger och förintelseläger i historia. Skickade in det igår, så nu ska det bara redovisas på fredag och sen är jag klar med historia b. Känns skönt att ha det bortgjort då det trots allt har varit en ganska så tung kurs även om det har gått bra.

Idag hade jag redovisning av min PowerPoint presentation i information & layout. Det gick superbra och läraren tyckte att jag hade gjort ett bra jobb så det slutade med ett MVG i kursen och jag är riktigt nöjd. Idag har jag även hunnit med att skriva ett tal till svenskan som jag ska försöka redovisa på fredag. När det är gjort är det bara ett tal och en skriv uppgift kvar i svenska.

Har ett arbete i samhällskunskap kvar också som jag inte ens har börjat på. Kan inte riktigt komma på vad jag ska skriva om. Det kan i stort sätt handla om vad som helst så länge det är inom ramen av sociala frågor, suck. Detta arbete ska i alla fall lämnas in tisdag veckan 49 och sedan redovisas torsdag v.49, sen är även den kursen avklarad.

Trots att jag har en hel del uppgifter som ska lämnas in så känns det som att jag har ganska så mycket tid på mig och att jag kommer att hinna innan vecka 49. Skolan slutar visserligen inte förren v.50 eller om det till och med är 51. Men vi har tänkt fara och hälsa på Claires familj v.50 så jag måste ha avslutat mina kurser innan det.

Ikväll blir det tacogratäng till middag och sen blir det så klart att se på Grey's Anatomy och So You Think You Can Dance. Imorgon har jag en lektion inbokat med samhällskunskapsläraren och sen blir det att göra bort lite finansiering och kalkylering, plugga in talet samt göra ytterligare en uppgift i svenska som ska redovisas på fredag!

Nu blir det antingen en promenad med hunden eller en sväng på affären för att köpa bland annat diskmedel! Kan dock inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra först?

Takida

Igår var vi som jag nämnt tidigare och såg på Takida. Insläppet började klockan 19.00 och vi var där ca 20 minuter före. Då var det inte speciellt lång kö, men hade vi kommit 5 minuter senare hade kön varit betydligt mycket längre. Trots att vi bara köade i ca 30 minuter så var det svinigt kallt. Det snöade och blåste och vi kände oss alla som isbitar innan vi fick komma in.

Väl inne så hittade vi en bänk att sitta på och där satt vi i drygt en halvtimme innan vi gick och ställde oss på golvet. Det var fullsatt på Idun så en hel del folk. Vi lyckades få en bra plats på golvet, precis i mitten. Men typiskt nog så var Amanda tvungen att gå på toa ca 3 minuter innan förbandet Sonic Syndicate började spela. Så vi förlorade våran plats.

Det gjorde egentligen inte speciellt mycket och vi lyckades ändå få en hyffsat bra plats när hon kom tillbaka. Förbandet var inte riktigt i min smak och jag väntade mest bara på att dom skulle sluta spela. Dom spelade i en halvtimma eller nåt sånt, så det var inte allt för länge. Strax efter 21.00 kom Takida ut på scen och dom var grymt bra!

Spelade många av mina favoritlåtar, dock spelade dom inte Black Sheep vilket var synd! Framträdandet var i alla fall ruskigt bra och dom är verkligen bra live! Dom spelade i nästan 1,5 timme vilket var roligt och vi lyckades få några bra bilder också. Har dock inte laddat ner dom på min dator än, så dom kommer kanske imorgon?

Var hemma strax före 23.00, tog oss en öl och småtittade på slutet av Beck filmen. Strax före tolv kom mamma och Lars och hämtade Amanda, dom hade varit på bio och sett Flickan som lekte med elden. Vi stannade uppe ett tag till och gick i säng vid 1-tiden.

Vaknade tidigare än vad jag trott att jag skulle göra idag. Så jag tog Cassie på en promenad i slasket, var inte en speciellt trevlig promenad trots att hon skötte sig bra. Men mina skor och fötter blev dyngsura och det kändes mest som att jag fick barfota!

Nu har fötterna blivit varma och torra igen och jag känner mig lite trött. Kanske blir det att sätta sig i soffan och slappa en stund? Tror att Camilla kommer hit senare idag och spelar lite Super Mario, det var år och dar sedan vi gjorde det så det ska bli kul!

Äntligen fredag!

Grymt skönt med helg ska det bli! Har varit tröttare än vanligt den här veckan så det ska bli skönt att få ladda batterierna lite i helgen.

Imorse var det väldigt svårt att ta sig upp ur sängen, men med mycket möda och stort besvär så gick det i alla fall. Gjorde mig i ordning och gick ut till bilen för att åka till skolan. Skrapade rutorna och allt och precis när jag var på väg att köra ut från parkeringen kom jag ihåg att jag glömt pengar till parkeringen! Så jag fick vända och springa in igen, hann ändå i tid till lektionen som tur var.

Inget vettigt blev egentligen sagt på lektionen, men nu har fått ordning på frågeställningarna till sista arbetet så nu kan jag börja skriva ordentligt. Har dock ingen lust eller ork att göra det idag, ska jobba med power point presentationen istället och när det är klart så får det vara bra för idag.

Imorgon förmiddag blir det nog lugnt, slappa i soffan och mysa med hunden skulle jag tro. På kvällen blir det Takida på Idun, Amanda ska också följa med. Klockan 19.00 börjar insläppet, ska bli trevligt och jag hoppas att förbandet är bra också.

Resten av helgen blir det nog lugnt, ladda batterierna inför den kommande veckan då det blir att köra hårt med allt skolarbete. Har dessutom en hel del lektioner att gå på för ovanlighetens skull! Nu ska jag i alla fall sätta igång med Power point så att jag får helg på riktigt någon gång!

Ny design!

Det blev en ny design på bloggen trots allt! Skulle väl egentligen ha gjort min powepoint presentation istället, men ändra design är mycket roligare! Så nu är det en röd design, julen till ära. Nog för att det är ett tag kvar till jul, men man ska vara ute i god tid!

Har hunnit med att vara ute och promenera med Cassie också. Gick först ner till 4H-gården och sen vidare till Astra Zeneca och hem. Var ute i drygt en timma, riktigt mysigt var det. Hon är en aning trött just nu och har lagt sig på sin nya matta för att vila lite.

Nu är det snart dags att stänga av datorn för dagen. Ikväll blir det att se Singing Bee Celeb, Criminal Minds och United States of Tara och till middag blir det fajitas, mums! Imorgon blir det historia på morgonen och sen blir det hem och skriva på arbetet, ska även försöka hinna med och göra lite finansiering och kalkylering.

 


Fortfarande kallt!

Det är fortfarande svinigt kallt i lägenheten, men vad ska man göra? Som tur är har jag i alla fall ett par supermysiga och supervarma tofflor att ha på fötterna, utan dom skulle nog mina tår ramla av!

Sov bättre i natt så jag känner mig ganska så utvilad idag. Klev upp klockan 10.00 och tog Cassie på en promenad. Vädret var rätt så härligt och vi hade en mysig promenad. Tycker att det är så härligt nu när det är lite snö på marken, men ännu bättre vore det om det var lite mer snö!

Jag har jobbat lite på mitt arbete i historia idag också. Hade hoppats att jag skulle slippa fara in på lektionen imorgon, men det visar sig att jag visst måste fara in ändå. Läraren hade några funderingar angående mina frågeställningar så det är väl bäst att man åker dit innan jag har skrivit för mycket. Bestämde mig i alla fall för att inte skriva något mer idag så jag inte behöver skriva om en massa.

Just nu så sitter jag och funderar på vad jag ska göra min PowePoint presentation om. Kan inte riktigt komma på något vettigt, kanske blir det något som har med mitt historia arbete att göra?

Jag funderar också på om jag ska orka göra en ny bloggdesign? Kanske blir det något juligt? Jag borde egentligen inte göra det eftersom jag har en hel del skolarbete att göra, men det kändes mycket roligare att fixa designen på bloggen än att plugga!

Trötter!

Är sjukt trött idag, sov inte speciellt mycket i går natt. Men det verkar vara ett återkommande tema när jag har prov direkt på morgonen. Kändes som att jag precis hade somnat när väckarn ringde klockan 07.30, men vad gör man? Pallrade mig iväg till skolan och gjorde andra och sista provet i information & layout. Det var inte överdrivet svårt och jag lyckades få 109 poäng av 125 möjliga så jag är nöjd.

Har i ärlighetens namn inte gjort något vettigt sen jag kom hem. Kollade mailen en snabbis och läraren i finansiering och kalkylering hade mailat resultatet och jag fick 101 av 164, så det var väl inget superbra resultat men godkänt i alla fall.

Tog ett långt varmt bad efter att ha kollat mailen, det är så kallt här och det var enda sättet jag bli lite varm. Låg och halvsov i badet i nästan en timma, men det var skönt. Sen gjorde jag lite lunch och sen dess har jag faktiskt legat i soffan och sett på tv.

Har egentligen en massa skolarbete som jag borde göra, men min hjärna funkar inte speciellt bra när jag är trött så jag orkar inte göra något. Jag ska nog hinna klart ändå.

Ikväll är det Grey's Anatomy och sen är det So You Think You Can Dance, efter det blir det nog sängen skulle jag tro. Blir att försöka få lite mer sömn i natt så att jag kan plugga lite mer imorgon.


Sjukt kallt!

Det är så förbannat kallt i den här lägenheten att man konstant går runt och fryser! Visst är det rätt så skönt på sommaren att ha en sval lägenhet, men på vintern är det jobbigt som satan. Speciellt kallt är det i rummet där vi har datorerna, alltså rummet man spenderar större delen av dagen i! Sen hjälper det banne mig inte att det drar kallt från balkongdörren heller!


Igår kväll frös jag så mycket att jag var tvungen att hämta ett täcke och sätta på mig en mössa medan jag satt i soffan och såg på tv, suck. Det är inte varje dag man behöver en mössa inomhus! Jag fattar inte varför det är så kallt trots att elementen står på max, grr!

Idag har det blivit en hel del pluggande. Har läst igenom och gjort anteckningar för tre kapitel i finanisering och kalkylering. Sen har jag också bestämt ämne och frågeställning för mitt slutarbete i historia och jag har också hunnit kolla upp lite olika källor och sparat sidor och annat som kan behövas. Tänkte att jag skulle sätta igång och skriva imorgon efter mitt prov.

Jag ska snart klä på mig ännu mer kläder och ta Cassie på en promenad. Hon verkar i alla fall vara på väg tillbaka till sitt normala jag, suck. Friden varade inte länge! Tyvärr dröjer det ju ytterligare ett par veckor innan man vågar släppa lös henne igen. Hade varit roligt om man hade kunnat släppa lös henne nu och få busa lite i snön. Men det lär det finnas gott om tid att göra senare i vinter!

Ikväll är det tv som gäller! Det börjar med Masterchef, sen blir det Ugly Betty, Desperate Housewives, Christine och sen slutar det hela med Brothers & Sisters! Om jag inte minns fel så börjar So You Think You Can Dance imorgon! Blir nice att ha något att se på efter Grey's Anatomy.




Promenad i snön!

Imorse vaknade jag upp och det var alldeles vitt ute, super mysigt! Inte för att det är första snön som faller, men nu var det lite mer snö än det varit tidigare. Jag och Cassie tog en mysig promenad i snön, hon tyckte att det var super intressant med all snö! Det var rätt så mysigt men väldigt blött ute då det är töväder. Så mina skor och byxor blev dyngsura, men det är sånt man får ta! Cassie har dessutom börjat löpa nu och hon drar som en tok för att kunna lukta på allt möjligt när man är ute och går. En aning drygt men vad gör man?

Klockan 16.00 är det middag hos morfar som gäller och våfflor står på menyn, mums! Förutom det så har vi inget planerat idag och det blir nog en relativt lugn dag skulle jag tro. Igår var vi en sväng på ÖB och handlade, köpte bland annat en liten madrass till hunden som hon kan ha i vardagsrummet. Hon har redan fattat att den är till för att ligga på och inte tugga på så det är bra!

Igår var det idol och jag fattar inte hur Mariette kunde vara i botten?! Det skulle ha varit Eddie och Rabih, Eddie sjöng riktigt taskigt och jag gillar verkligen inte Rabih så det var i alla fall bra att han åkte ut!

Nu blir det att sätta sig i soffan en stund och se på tv, om det nu är något värt att se. Annars blir det nog att läsa min bok en stund innan det är dags att fara till morfar.

Äntligen helg!

Efter en mycket lång vecka är det nu äntligen helg! Jag ser fram emot att göra så lite som möjligt om jag ska vara ärlig. Har inte sovit speciellt bra de senaste 3 nätterna så känner mig en aning slutkörd. Idag har jag i alla fall gjort bort mitt hyllningstal och det gick riktigt bra, över förväntan faktiskt! Nu blir det en liten paus från svenskan i några dagar. Har en del historia och information och layout som ska göras. Prov på information och layout på onsdag, men det ska inte vara några problem.

Jag har dragit på mig någon sorts halvförkylning, är inte riktigt förkyld men är inte riktigt frisk heller. Är snorig och känner mig seg, men en hel del beror nog på att jag inte har sovit speciellt bra. Ska försöka vila upp mig lite i helgen. Imorgon blir det i alla fall våffel middag hos morfar för att fira farsdag, det ska bli trevligt.

Ikväll blir det teriyaki biff till middag och sen blir det självklart att titta på idol. Men just nu blir det lite lunch och lite vila i soffan.

Usch och fy för prov!

Veckan har hittills bestått av att jag har haft näsan i min finansiering och kalkylerings bok. Jag har läst allt om påläggsprocent, ABC-kalkyler, ekvivalentkalkyler, räntabilitet och nollpunktsomsättning och gud vet vad. Jag har inte gjort mycket annat än att plugga och idag var det dags för provet. 13 sidor och 27 uppgifter på totalt 164 poäng, suck! Det gick sämre än vad jag hade hoppats men om jag har svarat rätt på de frågor jag svarade på bör det vara lite mer än hälften rätt. Så förhoppningsvis blir det godkänt i alla fall!

Helgen var i alla fall mysig. Vi for till stugan på fredag eftermiddag och kom hem på söndag kväll. Vi tog det lugnt och åt god mat och såg på massa film. Vi passade även på att grilla marshmallows på lördag eftermiddag. Skönt var det också att få lite sovmorgon och slippa gå ut med hunden, hon var nämligen hos mamma på semester hon också!

Vi har även fått en ny tv, eller ja en bättre begagnad! Eva-Britt har köpt en ny tv och då undrade hon om vi ville ha hennes gamla 28" tv och det säger man ju inte nej till! Så i måndags var pappa här och lämnade av den, han passade även på att ta med sig den vi hade förut då den faktiskt är hans! Så nu har vi en stor tv att titta på, superhärligt!

Idag har jag också varit förbi hos Mathias en sväng, han skulle hjälpa mig att koppla in en cd-spelare i bilen som jag fått av pappa (han hade den liggandes i bagagen?!) Men det visade sig när vi skulle koppla in den att den inte funkade, kanske därför den låg i bagagen?

I helgen blir det våfflor hos morfar för att fira farsdag, en trevlig tradition. Även om det nu blir på lördag istället för på söndag, men vad spelar det för roll? På lördag eller söndag har vi också planerat att ta hunden på en långpromenad medan det är ljust ute så hon får busa och leka lite. Så svårt att göra det när det är mörkt ute och man knappt ser vars man sätter fötterna!

Nu blir det att få lite mat i magen och om ett par timmar blir det Grey's Anatomy!

RSS 2.0