Snart helg!

Torsdag idag, den här veckan har verkligen gått snabbt! Känns skönt att det snart är helg igen, blir en lugn och skön helg då vi åker till stugan imorgon. Ska bli skönt att komma bort från stan lite, ska försöka mig på att plugga lite finanisering och kalkylering i helgen så att jag är förbredd inför provet på onsdag.

Idag är det en hel del saker som står på listan, ska sätta mig och plugga lite när jag skrivit klart detta inlägg. Sen ska jag skriva en inköpslista, fara och storhandla, betala räkningarna, städa, baka och duscha. Har en känsla av att det dessutom är något mer jag ska göra men jag kan inte riktigt komma på vad. Hur som helst så är det en hel del saker som ska göras. Så det är väl bäst att man sätter igång!

Fika hos farmor

Jag har precis kommit hem från att ha varit hos farmor och fikat. Alltid trevligt att träffa henne, fick dessutom en försenad födelsedagspresent, 150 kronor. Så nu funderar jag på vad jag ska köpa, kanske blir det att köpa fler svarta och rosa handdukar till badrummet medans dom är billiga på Jysk? Annars blir det kanske något annat roligt för pengarna.

Snart är det i alla fall dags att gå ner i tvättstugan, allt blev lite försenat idag då vi inte upptäckte att ena maskinen inte funkade förren en timma efter. Tyckte kläderna var ovanligt torra när jag tog ur dom ur maskinen! Så vi har bara kunnat använda en maskin så det har tagit lite längre tid. Förhoppningsvis hinner allt torka innan klockan 5, tycker det är så drygt att behöva ha blöta kläder hängandes i lägenheten!

När tvätten är klar ska jag och Cassie ut på en liten promenad. Har inte riktigt bestämt mig vars jag ska gå än, skulle vilja hitta nåt nytt ställe att gå till. Börjar bli lite lagomt less på våra vanliga rundor, kanske blir det ett litet äventyr idag? Hon är förövrigt hur söt som helst, riktigt kramig har hon varit senaste tiden. Tror att hon håller på att växa lite, hon har i alla fall hur mycket extra skin som helst, ser rätt så kul ut kan jag lova!

Nu är det dags att springa ner i tvättstugan och ta hand om sista maskinen! Kanske något i torkskåpet är torrt också?

Borrmaskins helvete!

Ugh, blev väckt av att dom borrade ute i trapphuset imorse. Tror fan att dom försökte borra sig in till oss och det värsta är att dom är inte ens färdiga, så jag misstänker att dom kommer tillbaka imorgon bitti! Klev upp vid 9-tiden då jag inte stod ut med oljudet längre. Tog Cassie på en promenad, var rätt så varmt ute även om vädret självklart kunde vara bättre. Det var i alla fall skönt att slippa oljudet ett tag. När vi kom hem så verkade dom ha gjort klart för dagen? Bättre vore de väl om de fixade allt på en gång?

Har hunnit med att göra lite skolarbete och nu sitter jag och funderar på om jag ska äta lunch eller fara till mamma och leta reda på en lampa. Ska väl visserligen försöka hinna med både och men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra först?

Ikväll är det i alla fall en massa bra på tv, så kvällen lär spenderas i soffan! Nu ska jag försöka ta mig i kragen och bestämma vad jag ska göra.

Däckbyte

Sitter och väntar på att mina kära bror ska höra av sig. Han är ute på västerslätt och byter däck på sin bil och när han är klar så ska vi komma med våran bil och få byta däck också. Skönt att få göra det i garaget istället för att behöva göra det ute i kylan!

Vi har varit en sväng på Rusta för att se om vi kunde hitta en ny taklampa. Men på Rusta hade dom inga taklampor?! Så istället blev det en julstjärna, julklappspapper och tomteluvor. Köpte även en chokladkalender med Lightning MqQueen som vi ska skicka till Jemma! Efter vi varit på Rusta blev det en tur på Obs för att se om det fanns några billiga lampor där, men det gjorde det inte! Så imorgon ska jag fara till mamma och rota igenom hennes gamla lampor för att se om hon har någon taklampa som duger tills vidare!

Claire står just nu i köket och lagar mat, inte för att vi ska äta än. Men så att allt är klart och vi kan stoppa in det i ugnen när vi kommer hem. Känns dock som att det kommer att bli en väldigt sen middag. Men så kan det vara ibland. Nu ska jag ta och kolla på tv.nu och se om det något vettigt på tv ikväll!

Härligt med lov en vecka!

Har inte riktigt hunnit med att blogga de senaste dagarna, men nu har jag lov en vecka från skolan så nu borde jag ju ha tid! Jag har dock en hel del plugg att göra den här veckan, fram för allt finansiering och kalkylering då jag har prov på onsdag nästa vecka!

Helgen har varit mycket trevlig i alla fall. I fredags blev det en relativt lugn dag, skola på morgonen och sen var jag ner på Viva vägledning och skickade in min ansökan för vår terminen, nästa termin blir det Etik och livsfrågor, litterär gestaltning, Datakommunikation och Information & Layout B. Resten av dagen blev rätt så lugn, såg på Idol på kvällen och sen blev det en hyffsat tidig kväll.

Lördagen började med en promenad med Cassie. Hon var helgalen och det vart en väldigt otrevlig promenad. Jag var helt färdig när vi kom hem, så jag tog en dusch och sen satte jag mig och spelade Mario ett tag. Har dock kört fast nu och kommer mig inget längre *suck*. Klockan 16.00 for vi på Droskan och käkade med pappa, Eva-Britt, Mathias, Sara och Amanda, åt tacobuffen. Maten smakade bra och vi hade det trevligt, även om det kändes lite tidigt att äta middag klockan 4.

Efter middagen åkte vi hem, tog ut hunden på en promenad och sen blev det några öl. Efter att ha druckit ett par öl hemma bestämde vi oss för att gå ut istället för att sitta hemma och uggla. Mathias var snäll och skjutsade ner oss på stan. Vi skulle först gå på Cover Club, men kön var alldeles för lång så vi gick på Rex istället. Även där var det en hel del folk, men vi slapp i alla fall stå i kö! Vi drack ett par öl, dansade och hade det trevligt. Tog bussen hem vid 01.30 och var lagomt trött och slut när vi kom hem!

Söndagen var vi båda två bakis som bara den och det blev en väldigt lugn dag. Även hunden tog det lugnt och vi fick en riktigt mysig familjedag i soffan! Synd bara att det alltid är så mycket skit på tv på söndagar!

Idag blir det en lugn dag, måste dock ut senare idag och köpa en ny taklampa till kontoret. Den vi hade tidigare har gått sönder och det är lite väl mörkt här inne för att klara sig utan lampa. Förmodligen blir det att fara på Rusta eller nåt sånt för att se om vi kan hitta en billig lampa!

Nu har jag tänkt äta lite lunch och sen spela nåt spel på datorn!

Sista dagen...

Idag är det min sista dag som 22-åring. Inte för att det känns speciellet eller så, men tänkte skriva ett inlägg i alla fall. Idag har det varit en lång dag och jag har hunnit med en hel del, fast inte så mycket som jag hoppats. Klev upp vid 11-tiden, skönt med en liten sovmorgon! Sen så ställde jag mig i köket och började baka, bakade kanelbullar, sirapskakor, vaniljmuffins och chokladmuffins. Var klar med all bakning vid 2, kändes som att jag spenderade en mindre evighet i köket.

Förutom att baka har jag även hunnit med att spela färdig Magic Academy ll, varit ute på en promenad med hunden, badat hunden, varit och pantat flaskor och handlat och lagat middag! Claire har varit gullig och har tvättat och städat, så nu är vi redo att ha kalas imorgon kväll!

Jag hade hoppats att min vinterjacka som jag beställt skulle komma idag, men den lyser fortfarande med sin frånvaro. Jag hoppas dock att den kommer imorgon då det är min födelsedagspresent från Claire. Jag väntar även på ett paket från Claires mamma som också lyser med sin frånvaro!

Nu är det snart dags för tisdags tv som innebär, Ugly Betty, Desperate Housewives, Christine och Brothers & Sisters! Sjukt mycket bra tv på tisdagar, synd att dom inte kan sprida ut det lite bättre!

Imorrn ser jag fram emot en relativt lugnt dag. Vi ska gå ut och äta lunch, vid 15-tiden kommer pappa hit och fikar. Sen en lugn stund till 18-tiden då mamma och co kommer och sen efter det så blir det så klart Grey's Anatomy. Jag ser också fram emot att höra Claire sjunga "Ja må du leva". Men nu ska jag gå och parkera arslet i soffan och göra mig redo för att se på tv ett par timmar.

Pannkaksdag idag!

Idag är det torsdag och i den här familjen innebär det att vi äter pannkakor till middag. Ja inte för att det är någon sorts tradition, utan det råkade bara bli så. Men förr i tiden så var det väl ärtsoppa och pannkakor som gällde på torsdagar om jag inte minns fel? Aja, så noga är det ju ändå inte!

Har inte riktigt haft tid att uppdatera i veckan. I tisdags så var jag i alla fall på bio med Amanda och såg Flickan som lekte med elden. Jag tyckte att det var sjukt bra, tyckte nog till och med att den var bättre än den första filmen. Fast det beror nog på att den första boken är lite mer komplicerad och dom hoppade över en hel del i filmen. Men den var ändå bra. Nu längtar jag tills man får se sista filmen, hoppas att den är bra den också. Fast å andra sidan så kan den knappast vara dålig med tanke på att boken är ruskigt bra!

Har inte gjort så mycket mer den här veckan. Igår spenderade jag dagen i soffan under ett täcke av en och annan anledning. Men det var skönt och jag tror att det behövdes. Inte för att jag fick speciellt mycket arbete gjort. Men det har jag försökt att ta igen idag. Har skrivit ganska så mycket på mitt samhällskunskaps arbete och nu har jag bara slutdiskussionen kvar och arbetet ska inte vara inlämnat förrän på tisdag, så det är bra.

Nu har jag bestämt mig för att jag har jobbat klart för idag i alla fall, så nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och sen ska jag ta med mig hunden på en promenad. Har tänkt promenera ner till Nydalasjön, kanske tar jag med mig kameran också och ser om jag kan få några fina höstbilder!

Seg i skallen

Känner mig en aning seg i skallen från alla siffror och ekvationer som man måste komma ihåg när man försöker lösa uppgifterna i finansiering och kalkylering, så jag bestämde mig för att ta en liten paus. Det går trots allt rätt bra, men huvudet blir trött fort och då går det inte riktigt att koncentrera sig!

Ska snart äta lite lunch, men tänkte passa på att uppdatera bloggen först. Efter lunchen ska jag ut med Cassie på en promenad i kylan och sen efter det blir det antingen mer plugg eller dusch. Ska visserligen hinna med båda två, har bara inte bestämt mig för vad som kommer först.

Jag har förresten beställt en ny vinterjacka. Beställde en från Ellos för ett par veckor sedan, men den såg ut som ett jävla tält + att den var alldeles för lång, nådde ner över knäna! Men nu har jag hittat en ny på Bonprix.se, den ser ut så här:

Fast den som jag har beställt är röd. Ville egentligen ha en svart eller en brun, men dom färgerna var slutsålda, så då fick det bli en röd istället. Den kommer förhoppningsvis i början av nästa vecka om jag har tur! Jag skulle även köpa en svart fleeceväst, men den var också slutsåld. Dock fanns den i lager när jag försökte beställa igår, men då funkade inte beställningssidan! Aja, men så kan det vara.

Ikväll ska jag och Amanda på bio och se Flickan som lekte med elden. Vi skulle egentligen gå i söndags, men jag var en aning bakis i söndags så vi fick skippa det. Men nu har vi bestämt att det blir ikväll klockan 18. Ska bli roligt att gå på bio och jag hoppas att filmen är bra. Jag och Amanda var på bio och såg Män som hatar kvinnor, så vi har bestämt att vi ska se resten av filmerna tillsammans också. Alltid roligt att umgås med lillasyster lite!

Nu måste jag dock ta och göra lite lunch om jag ska hinna med att plugga lite mer innan det är dags att gå på bio!

 


Lite bakis kanske?

Det är söndag och jag har redan varit uppe i 1,5 timme, men det är straffet för att man hade trevligt igår!



Gårdagen började med en tur på stan med Camilla och Anna. Shoppade en del saker, bland annat en isskrapa, boxnings handskar att hänga i bilen och en rattmuff som efter alla besvär inte passade på ratten och det blev även ett halsband till mig. Riktigt trevligt var det att strosa runt på stan en stund, synd bara att det inte blev längre.

Efter en runda på stan så hämtade Claire upp mig och vi åkte till morfar på Grubbe där det bjöds på tårta, mums! Morfar fyllde år i fredags med hade kalas igår. Av oss fick han startkablar till nya bilen, eller ja han skulle visst ha dom i gamla bilen, men men!

Efter kalaset åkte vi på Rusta en sväng. Där köpte vi en ny vardagsrumsmatta då Cassie förstört den vi hade tidigare. Vi hittade en snygg matta, svart med ett beiget mönster för bara 200 spänn! Sen köpte vi också en Mp3 spelare för 150 kronor vilket var ett bra pris! På vägen hem från Rusta ringde mamma och sa att hon skulle komma och hämta hunden. Så vi packade ihop hennes grejor och skickade iväg henne till Djäkneboda. Det är tur att jag har en såm himla snäll mamma!

Eftersom vi blev av med hunden fick vi en timma eller två extra innan det var dags att laga middag. Så vi fastnade båda två framför datorn vilket i sin tur resulterade i att vi blev lite sena med middagen. Men Mathias och Sara verkade inte bry sig! Vi bjöd i alla fall på kyckling i vitvinsås med hemmagjord klyftpotatis och till efterrätt hade vi en mindre hemmagjort kladdkaka. Maten smakade bra och vi hade det trevligt. Efter maten så flöt drickat på bra också och jag tror aldrig att jag har sett min bror dricka så mycket! Han var en aning packad när dom for hem, så jag misstänker att han inte mår allt för bra idag.

Vi gick och la oss strax efter att Mathias och Sara for hem. För min del blev det dock inte speciellt mycket sömn då jag sov som en kratta och sen vaknade jag 8.30 och kunde inte somna om för att knäna värkte. Så jag klev upp och tog en alvedon istället och satte mig vid datorn. Jag börjar halvt om halvt att känna mig som en människa igen. Om allt flyter på bra så blir det att gå på bio ikväll och se Flickan som lekte med elden, men det beror lite på hur baksmällan artar sig!


Blivande journalist?

Efter en natt av halvtaskig sömn så fick jag pallra mig upp klockan 8 för att fara till skolan. Hade först historia där det var tänkt att jag skulle redovisa mitt arbete om Kongo. Men då det var 4 andra som också skulle redovisa så hann jag inte. Inte för att det gjorde mig speciellt mycket, för när jag sedan pratade med läraren så sa han att jag inte behövde redovisa, bonus!

Efter historian var det dags för svenska. Höll mitt informerande tal om Botniabanan, kanske inte det mest intressanta ämnet men det var lätt att hitta information! Trodde inte att det skulle gå speciellt bra, då jag inte hade läst på så mycket. Men det gick faktiskt över förväntan och det var exakt 10 minuter så det kändes bra. Min svenska lärare hade dessutom hunnit rätta mina artiklar som jag skickat in och hon undrade när och var jag skulle börja jobba som journalist, så det kändes kul!

Efter skolan for jag på banken för att sätta in lite pengar. Alltid trevligt att få pengar på kontot, speciellt när det är tomt! Efter banken fick jag i alla fall fara hem. Bestämde mig för att göra helg på en gång istället för att sätta mig och plugga. Fastnade dock framför datorn och spelade ett spel en timma eller två!

Tog mig dock i kragen vid 16-tiden och gick ut med hunden på en långpromenad. Selen som vi har köpt är helt fantastisk och det är så mycket roligare att gå ut med henne nu. Hade en trevlig promenad i ett ganska så kyligt höstväder. Nu sitter jag och väntar på att Claire ska bli färdigt med det hon håller på med. Sen ska vi och tanka bilen och fara på Ica en sväng.

Ikväll blir det tacos till middag, sen Idol och sen blir det film på kanal 9, Corpse Bride, den ska visst vara bra? Imorrn blir det en ganska så tidig start för en lördag. Ska träffa Camilla 10.30 nere på stan, kanske blir det lite shopping? Sen vid 13-tiden ska vi till morfar som fyller år. Eller ja han fyller faktiskt år idag men har kalas imorgon. Efter det blir det hem och gå ut med hunden och på kvällen så kommer Mathias och Sara hit på middag. Så det är full rulle! På söndag har jag dock planerat att ta det lugnt. Om vädret är bra kanske det blir en långpromenad med hunden.

Jag är med och tävlar!

Förresten så är jag med och tävlar i en hundtävling!

Man kan vinna en sk. goodiebag. Så är med och tävla du också!


Massa pluggande!

Hittills har veckan bestått av en hel del pluggande. Om man bortser från måndagen då det var sista kvällen som Claires pappa och hans fru Janet var här då vi var på Balder och åt. Maten var supberb och trots några små missförstånd angående vad vi hade beställt så var det verkligen supertrevligt.

På tisdagen var det dock dags att återgå till verkligheten och det blev en hel del pluggande som sedan avslutades med hundkurs. Sista träffen var det och vi gjorde väl inte speciellt mycket vilket jag tyckte var tråkigt. Vi gick en tipsrunda, grillade korv, gjorde en inkallnings övning och sen fick vi visa upp ett trick. På det stora hela så har kursen varit en enda stor besvikelse då vi faktiskt inte har lärt oss nåt och vi har inte uppnåt ett enda mål som vi satte i början av kursen. I slutet av kursen fick vi dock tillfälle att ställa frågor så jag passade på att fråga en massa och vi fick några bra tips som vi ska försöka använda oss av.

På tal om hunden så har vi köpt en anti-drag sele. Den kom igår så nu har vi testat den och peppar, peppar, så verkar den funka jättebra! Det är som att ha en annan hund, så förhoppningsvis så håller det i sig. Känns skönt när man är ute och går och man slipper få armen strechad till max! Köpte även ett refelxhalsband, kan ju vara bra i mörkret med tanke på att hon är så mörk! Sen blev det en annan sak också, men det blir mer av en överraskning.

Igår hade jag prov i Information & Layout, kan väl inte annat än å säga att det gick bra. Det tog dock längre tid att fixa till allt än vad jag hade väntat mig. Men det gjorde inte så mycket. Jag fick dessutom reslutatet via mail typ en timma efter jag gjort provet, bonus! Med 83 rätt av 90 kan man ju inte vara annat än nöjd.

Jag har även hunnit med att göra bort 2 st inlämningsuppgifter denna vecka. En till svenskan och en till historian, måste dock ta mig ett snack med historialäraren imorgon angående längden på uppgiften. Imorgon ska jag även försöka hålla mitt informerande tal, vilket betyder att jag kommer att sitta med näsan i boken hela kvällen. Men förhoppningsvis så kommer det att gå bra. Dock är tal verkligen inte min starka sida.

En mycket lång helg!

Nu är helgen äntligen över! Det är väl kanske inte så ofta man säger det men det har varit en mycket lång och jobbig helg även fastän vi har haft det trevligt.

I fredags kom Claires pappa och hans fru Janet hit och åt middag. Spenderade större dagen i köket med att laga diverse olika saker. Men middagen gick super och vi hade det jätte trevligt. Dom stannde till strax efter 22. Vi var lagomt trötta när dom farit till hotellet så vi stannade inte uppe speciellt länge utan försökte få en tidig kväll.

Hade en tidig start på lördagen, klev upp vid 8-tiden. Gjorde iordning kaffe och fika och packade lunch. Klockan 9.30 hämtade vi upp dom utan för hotellet och sen åkte vi upp till stugan över dagen. Vi stannade vid stugan och lämnade lunchen och lite annat och sen åkte vi direkt till Mårdseleforsen där vi fick broarna runt. Vi stannade drygt halvvägs och gjorde upp eld och fikade. Vädret var super och vi hade det jättre trevligt.

Efter att hagått broarna runt så åkte vi till stugan där vi åt lunch. Hade gjort ost och skinkpaj och sen så hade vi lite annat småplock, så som sill och köttbullar. Det var dock ruskigt kallt i stugan så vi stannade inte så länge. Släppte av dom vid hotellet och sen for vi hem för att vila ett par timmar innan det var dags att fara på Lotta's.

Vi vilade ett par timmar och sen vid 7-tiden åkte vi ner på Lotta's där vi mötte upp med Lars, mamma och Amanda och sen strax efter åtta kom Claires pappa och hans fru också dit. Vi drack öl och hade det trevligt ett par timmar. Vid 23-tiden tog vi bussen hem och direkt vi kom hem så blev det sängen.

Söndagen började lite senare än lördagen, klev upp vid 8.45. Gjorde oss iordning och sen hämtade vi upp Claires pappa och hans fru på hotellet klockan 10. Åkte ut till Lars i Djäkneboda där vi bjöds på kaffe och en liten rundvandring av huset. Stannade drygt en timma sen åkte vi tillbaka in till stan där vi gick på museumet, sjukt tråkigt men dom verkade ha trevligt.

Efter museumet åkte vi till Ica Maxi för att köpa hundmat och sen gick vi på NK och åt lunch. Släppte av dom vid hotellet och sen hem för att vila ett par timmar innan det var dags för middag. Middag blev det vid 18-tiden på Mix. Maten var riktigt bra men både jag och Claire var ganska så sega. Vi hade i alla fall trevligt och maten var god.

Efter middagen släppte vi av dom på hotellet igen och vi for hem för att ha en lugn kväll. Såg på tv ett tag men vid 22.30 blev vi för trötta så vi gick och la oss.

Idag blir det nog en relativt lugn dag. Vi har inga planer förutom att vi ska gå ut och äta middag ikväll. Vi hade först hoppats att vi skulle kunna gå på Droskan, men Droskan är visst stängt på måndag kväll? Så vi försöker komma på något annat ställe vi kan gå till.

Har försökt göra lite skolarbete och har hunnit så långt att jag bestämt vad mitt arbete i samhällskunskap ska handla om. Men så mycket längre tror jag inte att jag tar mig idag! Imorgon åker Claires pappa hem och sen på kvällen är det sista träffen på hundkursen. Därimellan ska jag försöka göra lite skolarbete.

Nervös!

Sov dåligt i natt också, så nu har det nästan varit en vecka med taskig sömn och det börjar sätta sina spår. Jag är sjukt trött och mina ögon är i stort sett obefintliga. Huvudet känns mest som mos också, har svårt att koncentrera mig och så mycket mer sömn lär det knappast bli den här helgen.

Ikväll kommer Claires pappa och hans fru hit och ska äta middag. Jag är nervös, men är för trött för att verkligen känna hur nervös jag är, så det är ju positivt. Alltid nervös att träffa föräldrar och familj och speciellt när man måste prata engelska. Nog för att jag pratar engelska varje dag och min engelska är bra så blir jag ändå nervös och orolig att jag inte ska förstå vad dom säger, och att jag är trött lär knappast hjälpa på den fronten!

Hittills idag så har jag hunnit med att ha historia och svenska, har också varit och hämtat facit till uppgifterna i finansiering och kalkylering. Har även varit en sväng på affären då vi glömde en del saker då vi var och storhandlade igår.

Har lagat mat också, har gjort mini västerbottens paj som vi ska ha som förrätt ikväll, till huvudrätt blir det fläskfilé och hemmagjord klyftpotatis och till efterrätt blir det fruktsallad. Har också gjort en ost och skinkpaj som vi ska ha till lunch imorgon då vi åker till stugan över dagen. Claire har också städat här hemma så nu är vi nästan färdiga för idag.

Det enda vi har kvar att göra nu är att packa hundens grejor, hon ska åka till mamma och Lars ikväll. Mamma ska hämta henne om lite mindre än en timme. Sen så ska vi duka, förbreda köttet och lite annat och så klart duscha och göra oss iordning. Vid 18-tiden så ska Claire hämta dom på hotellet och sen kommer dom hit. Förhoppningsvis så flyter allt på bra!

Imorrn blir det en dagstripp till stugan och Mårdseleforsen och sen öl på Lotta's. Så det är en ganska så fullspäckad dag imorgon och förhoppningsvis blir det inte allt för mycket pinsam tystnad under bilfärden.

Hjärnmos

Min hjärna är mos, vilket betyder att den inte alls fungerar för tillfället. Sov inge vidare i natt heller, så känner mig som en zombie just nu. Jag har tre skolarbeten som jag borde ta tag i, men jag vet inte riktigt vars jag ska börja så jag skjuter upp det hela tiden.

Imorrn kommer Claires pappa hit, börjar känna mig en aning nervös! Hmm, kom just på att jag måste kolla upp hur man gör en Västerbottenspaj! Bäst att jag gör det innan jag glömmer bort det igen. Senare idag ska vi på Maxi och storhandla, alltid lika drygt men rätt så skönt när man gjort bort det.

RSS 2.0