God Jul och Gott Nytt År!

Imorrn bär det av, klockan 20.40 går bussen till Stockholm. Kommer fram på Arlanda vid 05.30, sen går flyget till Manchester 7.50, landar 9.15 lokal tid i Manchester och därefter 45-60 min i bilen innan vi är framme i Dyserth.

Känns inte riktigt som att vi åker redan imorgon, känns mer som att det är minst en vecka kvar. Ikväll ska vi packa, får väl se hur bra det kommer att gå. Men vi har iallafall en aning om vad vi ska ha med oss, mest blir det nog julklappar!

Helgen som var bjöd på några öl i fredags, shopping tur på lördagen sedan inslagning av alla julklappar och söndagen spenderades hos mormor där vi bakade pepparkakor och åt middag. Mycket trevligt!

Idag har vi gjort ytterligare en shopping tur, köpt julklappen till Mamma och Lars, inhandlat diverse godsaker inför resan, samt försökt hitta ett par skor till mig, dock ingen lycka på den fronten!

Försöker låta bli att tänka på att jag inte får fira jul med mamma och resten av familjen. Men det kommer att bli trevligt, men lite hemlängtan får man nog räkna med, det är ju trots allt jul.

Nu är det bäst man går och försöker klura ut vilka kläder man ska ha med sig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0