En riktigt trevlig helg!

Helgen har varit mycket trevlig och för första gången på länge känns det som att det faktiskt varit helg. Kan bero på att vi lyckades klämma in en sovmorgon på lördag till klockan 10 och sen en sovmorgon till klockan 11 på söndag, hur härligt som helst och till och med hunden sov!

I fredags var brorsan här och fixade bilen, tog ungefär 10 minuter! Tur att det inte var något komplicerat som behövde bytas och inte blev det dyrt heller! Sen blev det en tripp till ÖB där vi köpte lösviktsgodis att stoppa i påskäggen och sen beställde vi mat från Great Easter, friterade kyckling med sötsursås och ris och stekta nudlar med biff, mums! Hur gott som helst var det. Resten av kvällen blev bara lugn och skön.

Lördagen började som sagt med en sovmorgon till klockan 10, lekte lite med hunden och sen sov både jag och vovven en liten stund. Var sjukt trött trots att jag hade fått en sovmorgon så det blev ytterligare två timmars sömn, sen en snabb dusch och vid halv 4 tiden kom brorsan hit. Han hade lånat Marias Wii, så vi spelade Guitar Hero! Helt klart mycket svårare än vad det ser ut när man aldrig har spelat förut, men kul var det iallafall. Synd bara att man inte kunde låtarna bättre! Strax efter 5 fick Mathias vara hundvakt medan vi for på affären samt hämtade upp mamma, skönt att få lite tid för sig själv utan hunden!

Var borta i ca 40 minuter, lagade mat när vi kom hem, tortillas! Sen efter en mycket god middag bakade jag chocklad muffins och sen satte vi oss ner i soffan hela högen, mamma med ett glas vin och vi med ett glas öl, Mathias fick hålla sig till cola efter som han körde! Vi spelade alla Guitar Hero en stund, även mamma gav sig på ett försök! Sen såg vi på Marley & Me, väldigt besviken då vi alla trodde att det var en rolig film, vilket det iof var i början men sen blev den bara sorglig! Värt att nämna är kanske att vi inte fick se dom sista minuterna av filmen då Mathias inte hade kollat att slutet fanns med innan han brände ut den! Men, men trevligt var det iallafall.

Igår blev det en mycket lugn dag, sovmorgon och sen spenderade vi större delen av tiden i soffan där vi kollade på tv. Även hunden verkade något spak och sov större delen av dagen vilket var väldigt skönt. Dock så verkar hon ta igen det idag då hon är allt annat än trött! Idag ska vi försöka ta oss iväg på affären samt till posten för att skicka några påskägg till Jemma och Claires mamma. Borde också försöka ta mig till banken och till duschen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0