If tomorrow never comes

Hade en helt underbar dag igår! Dagen började rätt försiktigt, vi klev båda upp tidigt och åt frukost tillsammans och tittade lite på tv vilket var mysigt. Sen blev det en kort promenad med hunden och efter det for vi på bolaget för att köpa lite alkohol till helgen. Blev en box Black Tower och sen blev det en flaska rödvin som jag inte kommer ihåg vad det hette.



Sen blev det en sväng på Djurmagazinet för att köpa lite hundgodis och mer Urine-Off som vi verkar använda hela tiden! Sen hem till det lilla monstret. Åt lite lunch, eller ja så mycket lunch blev det kanske inte, men vi åt iallafall! Vi såg också på Surf's Up, den var ganska så gullig men inte någon top film direkt!

 När vi sett klart på filmen tog vi med oss Cassie ut till en fotbollsplan vid I20 där hon fick springa runt och leka. Dock hann hon bli "attackerad" av en hund innan vi knappt tagit oss ur bilen. Vi hade precis klivit ur bilen och satt ner henne på marken då en av två lösa hundar som är på väg att hoppa in i en bil springer fram till Cassie och vill nosa och hälsa. Cassie skriker som en stucken gris och naffsade. Den andra hundägaren försökte kalla in sin hund men den lyssnade inte så hon fick gå och hämta den. Under tiden hade jag iallafall hunnit plocka upp Cassie så att jag kunde hålla i henne och allt gick bara bra. Blev dock något irriterad på den andra hundägaren då hon inte ens bad om ursäkt. Om hon inte har koll på hunden ska den banne mig inte vara lös heller.

Efter det lilla äventyret ute for vi hem för att duscha och göra oss iordning för kvällen. Då man är två stycken som ska duscha, blåsa håret och sminka sig så tar det sin lilla tid! Jag var precis färdig när brorsan klev in genom dörren klockan 18.00 för att vara hundvakt. Hann sitta ner och surra i en halvtimme innan vi var tvungen att ta bussen ner på stan för att gå på Droskan och äta. Anledningen till att vi gick ut och åt var för att vi har varit tillsammans i två år på måndag så vi kände för att fira.

Efter en mycket god middag på Droskan promenerade vi över till Pipes för att ta en öl innan vi tog bussen hem. Var skönt att kunna gå ut och ta en öl och det blev en mycket trevligt kväll. När vi kom hem, såg vi på Kill Bill - Vol 1...eller ja vi såg inte slutet eftersom vi inte kunde hålla oss vakna. Men som tur är har man sett den förut och vet hur den slutar!

Idag ska vi ta med oss hunden till Norrmjöle, får väl se hur det är där ute om man faktiskt kan gå där. Förhoppningsvis så går det bra iallafall. Har varit uppe några timmar nu och har redan hunnit med att torka kiss och plocka bajs inomhus. Har även hunnit med en morgonpromenad med hunden, ätit frukost med den underbaraste av alla och samt uppdaterat bloggen! Nu blir det iallafall att göra sig iordning för att fara ut på äventyr!





Kommentarer
Postat av: Anna Bredin

Tjoho.

Går allt bra med jycken? Ett tips, nästa gång ngn hund kommer mot henne, som inte verkar ska äta upp henne. Låt henne vara kvar på marken. För annars kommer hon tro att det är farligt med andra hundar och tror att matte ska rädda henne varje gång :) Den golden jag håller på med har blivit "räddad" när han var liten, men nu när jag vill att han ska lösa det själv så tror han att dom är farliga och han är väldigt osäker :) Lycka till

2009-05-06 @ 11:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0