Långfredag!

Dagen har inte varit helt tokig. Vaknade av att Cassie skällde och gnydde klockan 05.45 *such*. Claire klev upp och tog ut henne och sen stängde vi in henne i köket igen och tro det eller ej men efter bara några minuters gnällande insåg hon att det var lönlöst och la sig och sov igen. Vilket i sin tur betydde att vi fick sova lite längre också!

Klev upp strax efter nio iallafall för att mata hunden och ta ut henne igen. Sen ville hon leka lite, så vad gör man inte. Vi kastade hennes stora mjuka tuggben och hon sprang glatt och hämtade det för att sedan göra om samma sak gång på gång. Hon är för söt! Sen blev det lunch för oss och Cassie bestämde sig efter många om och men för att sova lite till. Passade oss utmärkt då vi kunde se färdigt filmen Ella Enchanted, den var rätt så söt!

När filmen var slut tog jag med mig Cassie ut för en promenad. Hon fick sin första lite längre promenad idag och allt gick bra, hon skötte sig jättebra. Sen fick hon en kong och vi lämnade henne ensam hemma för att fara hem till mamma en sväng för att hälsa på Mathias och Maria och lämna några påskägg till dom. Var bara där ca 10-15 minuter och sen var vi tvungen att fara hem igen då vi inte kan lämna Cassie allt för länge. Den lilla sötnosen låg och sov när vi kom hem!

Sen dess har vi hunnit med att se på lite Coldfeet, jag bakade en äppelpaj, mums! Har även hunnit med att vara ute på en till promenad med Cassie, dock bara en kort en. Just nu så är Claire i köket och lagar mat. Vi ska äta lax och tors i en ostsås som gratineras i ugnen och till det ska vi äta klyftpotatis, mums!



Ikväll ska vi kika på Talang och sen blir det någon film. Vi ska också försöka hålla oss vakna för att se på Jeff Dunham, tycker han är helt underbart rolig! Efter det blir det nog sängen så att vi orkar kliva upp tidigt imorgon och fara till stugan. Förhoppningsvis är vädret bra så att vi faktiskt kan fara! Men nu blir det iallafall middag!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0