Snö, snö och ännu mer snö

Jag tycker det är härligt med all snö som har kommit. Känns som en riktigt vinter + att det ser fint ut! Dock kunde vädret ha varit något bättre igår då vi hade tänkt fara ner på stan och promenera runt en stund. Men vi skippade det, hade ingen större lust att gå ut i snöstormen, det var nog kallt att gå till soprummet med soporna!

Annars så har helgen varit bra och rätt så lugnt. Uppvaktade Lars i lördags hos mamma, kakor, tårta och smörgåstårta som jag hade gjort. Så det var mycket trevligt, synd att morfar var dålig bara. Har inte träffat honom sen jag for till Wales innan jul. Men men, man kanske ska pallra arslet dit nån dag? Måste fara och hälsa på farmor också, men det känns som att tiden bara rinner iväg. Hinner knappt med det man har planerat, så det finns ingen tid över för sådant som inte är planerat.

Rätt så mycket att göra i skolan just nu, men det är iallafall ganska så roligt. Webbdesign är kul, även om jag inte kan påstå att jag har lärt mig speciellt mycket?! Engelska C är också rätt kul och faktiskt en ganska så slapp klass, så det passar mig bra!

Den här veckan är det ganska mycket att göra. Har lektioner hela veckan, lite läxor samt skrivning på fredag, sen ska det hinnas med att tvätta och städa, in handla divers alla hjärtansdag presenter samt boka bord tills på lördag. Blir dock inga större problem att hinna med allt.

Skulle väl bara fattas att man går och blir förkyld, har känt mig lite hänging dom senaste dagarna och det känns som att jag har en förkylning på gång. Men har man tur så försvinner den väl av sig själv innan den hinner bryta ut! Har ingen lust att bli sjuk, är så jobbigt att försöka plugga när man har feber och är snorig. Får väl se hur det går.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0