Bending over backwards

Helgen har varit helt okej, dock kunde fredagskvällen gått lite mer våran väg!
Skulle gå på Droskan och äta, kom dit och allt var fullbukat *suck* Sen var alla restauranger vi kollade efter det helt propp fulla! Efter att ha gått runt drygt en timme var vi något less och en aning hungriga, trodde att vi skulle behöva äta pizza! Men vi lyckades iallafall få ett bord på Balder där vi åt grillbuffé och lyssnade på livemusik. Inte helt fel!

Efter middagen och två öl promenerade vi till Lottas där vi fick ett bord utan större bekymmer, om det ändå hade varit så lätt när vi ville äta där! Drack öl och hade det trevligt och mitt i allt kom en medelålders man, lite överförfriskad, tittade på soffan och frågade om han kunde lägga sin jacka där. Visst sa vi och det var helt klart kvällens misstag, denne medelålders man satte sig då ned bredvid oss och började stöta på Claire.
Det var väldigt underhållande då hans engelska inte var speciellt bra och han gjorde bort sig en hel del. Han hade också svårt att acceptera att vi var ett par och han var övertygad om att jag skulle slå ner honom.
Han var en aningens dryg men droppen kom då han började skrika och svära på engelska så alla på Lottas vände sig om och stirrade på oss. Efter han skrikit klart redogjorde han stolt att han bara hade härmat Gordon Ramsey *suck*

Vi gjorde vårat bästa för att ignorera denna överförfriskade man och efter drygt 20 minuter gav han upp, dock stal han med sig halva Claires öl på vägen från bordet. Han tog bara hennes glas och hällde över häften i sitt eget! Var lagomt less och vi var bara tacksamma att bli av med honom! Drack ytterligare en öl och sen promenerade vi till Pipes och tog en öl där och sen blev det dags att ta bussen hem.

Lördagen spenderades sedan i soffan, var ut en sväng på förmiddagen till affären sen blev det inte så mycket mer. Claire låg nerbäddad med migrän och jag gjorde mitt bästa för att göra allt här hemma. På det stora hela var det en trevlig kväll. Beställde filmer från cdon.com så i veckan kommer förhoppnings vis Pride & Prejudice/ Shakespear in Love, PS. I love you, Guldkompassen och Tillbaka till framtiden 1-3!

Söndagen spenderades ungefär som lördagen, mycket trevligt. Får se vad som händer idag, är ledig från skolan vilket inte är helt fel. Får se om jag orkar började med min marknadsförings uppgift i företagsekonomin. Om inte så blir det nog att städa lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0