More than words

Igår var det en lång dag!

Programhantering klockan 8.20, sen hem och käka lite och vila. Sen klockan 14.00 möte om Engelska C, tog väl drygt en timme. Sen iväg på posten och sen till Hemköp för att handla lite. På väg till posten ringde pappa och undrade om vi skulle följa med på hockeyn? Hade helt glömt bort det! Så det blev att skynda sig hem, duscha och slänga i sig nåt att äta. Sen ta bussen till ishallen strax efter 5. Stannade hos mamma på vägen till ishallen och sa hej, eller snarare hejdå då hon och Lars åket till Egypten i två veckor ikväll!

Sen promenerade vi vidare till ishallen, fick vänta ca 10 minuter innan pappa släppte in oss. Matchen började 19.00, kan väl inte påstå att jag var speciellt imponerad men jag har å andra sidan aldrigt varit speciellt intresserad av hockey, betydligt mer intressant med hästar! Matchen var dessutom inte den bästa och löven förlorade med 2-3. Hängde kvar efter matchen drygt en halvtimme så vi kunde åka med pappa hem. Var hemma strax före 10, väldigt trött och väldigt kall! Tog ett bra tag att få upp värmen och var egentligen inte riktigt varm förrän vi gick isäng vid 23.30.

Idag har det varit betydligt lugnare. Sovmorgon till 10.30, möte om Webbdesign klockan 12.30. Skum lärare, men det ska nog gå bra iallafall. Bytte från studiecentrum till dagkursen då han sa att ifjol var det 5 stycken som läste på studiecentrum och ingen klarade kursen! Så det blev dagtid istället, två lektioner i veckan så inte så farligt.
Var klar vid 14.00 och stannade på Mariehemskiosken på hemvägen för att hämta ut mitt paket från Ellos, sen en kall promenad hem!

Har sedan dess hunnit prova alla kläder och beslutat att skicka tillbaka allt, suck! Har tagit hand om sista delen av tvätten också. Tur att vi lyckades få en tvätttid idag då jag var klantig och trodde att vi hade tid igår mellan 12-17 men det visade sig visst att vi hade tid i måndags mellan 12-17! Aja, tur att det löste sig.

Imorgon blir det möte om Företagsekonomin klockan 8.30. Sen är jag ledig resten av dagen. Sen imorrn ikväll ska vi gå ut på droskan och äta och dricka några öl, ska bli mycket trevligt. Sen återstår det att se vad som händer resten av kvällen. Får se om vi tar oss till mamma för att hämta några skridskor och sen lämna dom till pappa så han kan slipa dom och sen kan vi förhoppningsvis åka skridskor någon dag.

För övrigt har jag haft Katy Perrys sång Hot 'N Cold i huvudet i tre dagar och den verkar inte visa några tecken på att flytta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0