Nyår i Djäkneboda

Nyårsafton började hyfsat lugnt. Sov länge och sen duscha och göra sig iordning för att köra ut till Lars i Djäkneboda för att fira nyår med familjen. Hade med oss alla våra julklappar så det blev en liten julafton när vi kom fram. Vi fick ett våffeljärn, handdukar och knivar! Väldigt nöjd med det! Tror att våra julklappar gick hem också, whiskeyn som mamma och Lars fick var då iallafall nästan tom i slutet av kvällen.

Middagen bestog av älg och klyftpotatis samt en oerhört god cholklad efterrätt, mums! Efter middagen sprättades de första ölen och vi pratade och hade trevligt. Spelade även ett spel som hette "Den ofrivillige spelaren" Ett oerhört komplicerat spel som man förmodligen bör vara nykter för att förstå! Men vi hade roligt iallafall, vi hade även med oss ett kortspel som spelades flitigt. Lite senare in på kvällen spelade vi Galen Panna, ett betydligt lättare spel att spela onykter, även om vissa av oss hade lite problem med minnet!

Tolvslaget skålade vi i champagne och sen sköt vi raketer! Mycket trevligt och mycket kallt! Efter ca 30 minuter ute i -12 gick vi in! Drack lite mer och spelade lite mer. Sen vid halv 3 tiden blev det sängen.

Vaknade runt 12 på nyårsdagen, förvånansvärt pigg! Inte ett dugg bakis, dock väldigt trött. Lyckades iallafall kliva upp och trycka i oss lite frukost innan Lars syrra kom förbi med tårta och wienerbröd! Åt tårta och hade det trevligt, sen blev det mest att sätta sig ner och ta det lugnt. Åt middag vid 6 tiden och sen efter det var det dags att köra hem.

Resten av kvällen såg vi på Greys Anatomy! Fick båda säsong 2 och 3 i julklapp, vi är nu redan inne på de två sista skivorna av säsong 3. Så om någon vänlig själ vill ge oss säsong 4 så varsågod! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0