Super trevlig helg!

Helgen har varit helt underbart trevlig, är lite tråkigt att den är slut nu.

Igår var vi ner en snabbis på Nydala, men det blåste som sjutton så vi stannade inte speciellt länge. Istället tog vi med oss lite fika och promenerade upp till vattentornet och hade en liten picknick, det var riktigt mysigt! När vi kom hem igen så satte vi oss på balkonen och solade och åt en glass!

Klockan fem mötte vi mormor, mamma, Lars, Mathias och Amanda på Eastern Palace för morsdags-middag. Det var super trevligt och maten var supergod och jag tror att vi alla åt tills vi sprack! Men det är nästan ett krav när man äter buffé! Maten var bättre än vad den varit tidigare gånger då vi varit där så det var positivt. Sällskapet var också mycket trevligt och jag tror att vi alla hade stannat längre om det inte hade varit så sjukt varmt inne på restaurangen.





















































Efter en mycket trevlig middag stannde vi på Godishuset på hemvägen. Hyrde två filmer, Changeling och Wall-E och sen köpte vi så klart lite godis! Såg på Gossip Girl när vi kom hem och sen såg vi dom två filmerna vi hade hyrt. Changeling var hur bra som helst och Wall-E var bara hur gullig som helst! Så det blev en riktigt trevlig kväll med en massa bra filmer!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0