Luleå

Igår for vi till Luleå på roadtrip! Lämnade Umeå strax innan 10 och var framme på Teknikens Hus i Luleå strax innan 1 och då hade vi stannat och fikat strax innan Skellefteå. Vandrade runt på Teknikens Hus i lite mer än en timme, rätt så underhållande och vi lyckades även få med oss några souvenirer hem! När vi var klara där bestämde vi oss för att åka till DollarStore som vi hade sett på vägen till Teknikens Hus, det var dock lättare sagt än gjort att hitta dit igen! Men efter lite letande och en hel del körande hittade vi dit iallafall!

Vandrade runt där inne ett tag, köpte bl.a. En blå glas skål, en pannkakspanna!, glas och nya solglasögon + lite andra små saker. Mycket bra saker hade som faktiskt. Efter vi handlat klart begav vi oss till Boden för att hälsa på Sandra. Lyckades utan större problem hitta hem till henne vilket var mycket trevligt!

Var hos henne drygt en timme, fick oss lite äppelpaj och cola som var mycket väl behövligt. Var skitkul att träffa henne igen, har inte träffat henne på ja 2 år om inte mer! Så det var väldigt kul!
Vid halv 6 tyckte vi att det var dags att börja röra sig mot Umeå igen. Vädret var ingen höjdare och vi drogs med dimma hela vägen från Boden till Umeå vilket gjorde att sikten var minimal. Stannade i Skellefteå och käkade, Max blev det så klart! Sen fortsatte vi hem, hade hoppats på att vädret skulle bli bättre, men det blev snarare sämre! Strax utanför Skellefteå började det snöa, så det var ingen höjdare. Fick dessutom en lastbil framför mig som jag inte hade någon större lust att köra om. Så vi låg bakom den hela vägen hem! Var hemma på parkeringen strax efter 10.

Allt som allt var det en mycket trevlig dag, bonus att vi kom på att radion i bilen fungerade! Idag har vi inga planer, vi har hittills varit på posten, banken och affären. Snart blir det lunch och en dusch och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0