Svårt att bestämma sig...

Nu har jag iallafall sportlov, kan väl inte påstå att vädret idag inbjuder till speciellt många aktiviteter! Dock kanske resten av veckan bjuder på något lite roligare.

Helgen har iallafall varit mycket trevlig. I fredags blev det några öl på Pipes, mycket trevligt var det faktiskt. Nån kille från Colombia började dock prata spanska med oss då han tyckte att vi såg ut som latin amerikanska tjejer?! Han var nog inte speciellt nykter! Vi tog oss hem vid halv 1 eller nåt sånt. Lyckades på något vänster med att laga mat när vi kom hem, mycket skickligt!

Lördagen var ingen höjdar dag om man säger så. Vi var båda två en aning bakis så dagen spenderades i sängen och i soffan. Mådde betydligt mycket bättre senare på kvällen så vi såg på Melodifestivalen och förundrades över hur fruktansvärt dåliga alla låtar var!

Söndagen blev det sovmorgon sen tog vi bussen ner på stan. Tittade på snöskulpturerna och sen blev det lunch på Frasses. Efter det inhandlade vi Top Trumphs och ett födelsedagskort till Farmar John på Åkerbloms.
Efter det tittade vi runt på Åhléns en stund och sen tog vi bussen hem.
På kvällen såg vi på Babel, något annorlunda film dock väldigt bra!

Idag har det inte hänt speciellt mycket, som sagt vädret är inte speciellt injudande! Har ringt runt och fixat och trixat lite så att vi kan låna pappas bil på onsdag och åka till Teknikens Hus i Luleå. Inte det mest spännande man kan göra, men i brist på andra ideér så får det faktiskt duga!

Vi har fortfarande inte bestämt oss för hur vi ska göra med stugan. Allt blir så krångligt och jag orkar inte tjaffsa nå mycket med det heller. Om det bara kunde vara simpelt iallafall en gång så skulle det underlätta! Jag tror att det är dags att vi köper oss en egen bil, börjar bli en aningen frustrerad just nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0