Volvoägare!

Japp, nu är man volvoägare! Har köpt en Volvo 244, årsmodell -80. Hittade den på blocket idag, ringde till annonsören och den var fortfarande kvar så jag tog med mig lillebror också åkte vi och kollade på den. Provkörde och tittade på några andra saker och sen fick den komma hem med oss! Så nu har vi en alldeles egen bil, vilket är otroligt skönt! Känns bra att veta att vi kan ta oss iväg i sommar om vi har lust och det är så skönt att kunna fara och handla eller göra vad som helst när det passar oss bäst, inte när det passar någon annan att vi lånar bilen.

Veckan har börjat otroligt bra, kan knappt fatta det själv! Men dom säger ju att turen brukar vända? Kanske är det dags att köpa en trisslott? Fast det är klart, man vill väl inte utmana ödet!

Har engelska klockan 16, och sen efter det blir det att fara hem och laga middag och sen bjuder kvällen på Desperate Housewives, Christine och Brothers & Sisters. Tisdagar är helt klart bästa tv dagen, kunde egentligen bara vara bättre och det var Grey's Anatomy också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0