Tar dagen som den kommer

Japp, det är lika bra att ta dagen som den kommer. Visst kan man planera och ha sig, vilket är bra ibland, men det är skönt att bara ta dagen som den kommer!

Idag klev jag upp vid 8.30, tacksam över att hunden sovit så pass länge. Gav henne frukost och sen ut på en kort lite promenad. Sen in igen för att göra lite telefonsamtal och sen hade jag tänkt krypa ner i sängen igen och sova lite extra. Men jag hann väl inte mer än krypa ner i sängen förrän hunden började skälla och gnälla och tyckte minsann att det var dags för oss att kliva upp! Så det var bara att pallra sig upp ur sängen igen. Pluggade drygt 40 minuter innan jag sen tog en paus och hoppade in i duschen. Pluggade lite till efter min dusch och sen lunchade jag hunden och tog henne på en lite längre promenad. Till min lycka hade solen börjat skina och det var riktigt varmt och skönt ute!

Kom tillbaka och gjorde lunch åt oss, jag åt tonfisk sallad från igår, och Claire åt kyckling och pasta gratäng från i förrgår. Blev även en liten bit brownie/chockladkaka? Vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Det var tänkt att det skulle vara brownies men det gick inte riktigt som det var tänkt och det blev mer likt en kladdkaka då den helt sjönk ihop. Men gott var det ändå!

Sen satte jag mig på balkongen och läste lite, eller ja lite och lite, läste visst ut boken! Så nu blir det att börja på den andra boken! Men det blir nog inte idag. Har hunnit med att diska och ta ut soporna också. Ikväll bjuds det på fyllda lövbiffar och klyftpotatis, mums!

Har några lösa planer för helgen, men det mesta hänger egentligen på vädret. Om det är bra väder imorgon så far vi nog till Djäkneboda igen och hälsar på. Sen är det ju Kulturnatta imorrn så vi hade tänkt försöka ta oss ner på kvällen och lyssna på lite musik. På söndag have vi eventuellt tänkt fara ut till Hippo och kolla på hopptävlingarna. Men vi får väl se hur vädret blir!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0