Underbart med sol!

Helt underbart väder är det. Synd och skam är det att sitta inne, dock så är jag faktiskt på väg ut snart!

Igår var vi ner till Övik för att fira pappas födelsedag hos Eva-Britt. Vid 12-tiden hämtade vi upp farmor på Ålidhem och sen begav vi oss ner till Övik. Mötte upp Mathias och Maria på Max nere i Övik och sen åkte vi tillsammans ut till Eva-Britt. Resan ner gick super bra och hunden skötte sig hur bra som helst, vi var lite oroliga att hon skulle vara ett litet monster men det var hon inte!

Väl framme hos Eva-Britt satte vi oss ute på baksidan i solen. Cassie tyckte att det var latjolajban och var väldigt uppjagad mest hela tiden. Hon fick lite lunch när vi kom fram och så klart massvis med vatten! Själv försökte jag dricka en hel del vätska också då det var minst 30 grader varmt i solen! Det bjöds på supergod smörgåstårta, sen bullar, kakor och en tårta som Eva-Britt gjort, mums! Super trevligt hade vi det i värmen, dock så kände man sig en aning överhettad stundvis, men det var härligt ändå!

 
   

Efter en mycket trevlig dag for vi hem och slappade. Var mest döda efter värmen så vi låg i soffan och kollade på tv och sen blev det en tidig kväll.

Idag ska vi ta oss ner till Nydalasjön för att sola och eventuellt bada lite. Sen ikväll ska vi på Eastern Palace med mamma, mormor och resten av högen för att fira morsdag! Det ska bli supertrevligt!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0