Ute dag med familjen

Idag har vi varit hurtiga och har varit ute i stort sett hela dagen. Dock så tog vi sovmorgon till klockan 11.30, hunden verkade dock inte bry sig speciellt mycket! När vi väl klivit upp så gick vi ned till fotbollsplanerna på Nydala och släppte lös vovven. Hon har inte varit lös på flera veckor så hon tyckte att det var superkul! Vi kastade boll och lekte i nästan en timma.

Efter att ha varit ute och lekt en timma gick vi hem och kokade varmchoklad och packade en väska med korv och lite annat smått och gott och sen tog vi med oss hunden och körde ut till Kärleksviken. Vi fick dock promenera en bit innan vi hittade ett ställe som var ledigt. Sen gjorde vi eld och grillade korv och marshmallows, mums! Lite små kallt var det men det var mysigt ändå och solnedgången var superfin över sjön. Naturligtvis så glömde man dock kameran hemma!

Vi var ute ett par timmar och var inte hemma förren klockan 16. Hunden ligger nu utslagen i köket och sover, Claire ligger i badet och försöket bli varm och själv sitter jag här och väntar på att badrummet ska bli ledigt så även jag får lite värme i kroppen.

Sen blir det att åka till Godishuset och hyra en film, för det är då banne mig ingenting som är värt att se på tv ikväll. Sen blir det nog hem och laga lite middag, tror det blir bakpotatis med tonfiskröra till middag idag. Sen blir det att slappa i soffan resten av kvällen. Imorgon blir det skyltsöndag om vi orkar kliva upp i tid och sen blir det kalas för Mathias klockan 13.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0