Vars tar tiden vägen?

Ja, vars tar tiden vägen egentligen? Det är redan onsdag och det känns som att det nyss var söndag? Har verkligen inte haft tid att uppdatera bloggen något, men tänkte passa på att göra en liten uppdatering nu medan C är ute med hunden.

Helgen var jättemysig och vi hade en lugn och skön helg. Skönt att inte göra så mycket om jag ska vara ärlig. På söndagen var det kalas för Amanda som fyllde 16, trevligt att träffa tjocka släkten och äta tårta. Dock så var vi tvugna att lämna monstret hemma då hon fortfarande löper och var en aning kramsjuk!

Veckan har gått fortare än fort och det verkar inte riktigt finnas tillräckligt med tid. Jag har dock hunnit med att göra klart och skicka in mitt sista arbete i samhällskunskap. Har även gjort bort några små ändringar på historia arbetet och även det är inskickat. Har dessutom hunnit med att göra anteckningar för resten av finansieringen och kalkyleringen och har även börjat jobba med uppgifterna. Bara 3 kapitel kvar med uppgifter nu så det känns bra. Den här delen är tack och lov något lättare än den förra.

Annars så försöker vi lösa hur vi ska göra med flygresor och annat nu strax innan jul. Vi har ju planerat att åka till Storbritannien men flygpriserna är en aning dyra så vi försöker hitta alternativ och möjligheter bland allt virr varr av resor och flygbolag. Förhoppningsvis så löser vi det snarast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0