Däckbyte

Sitter och väntar på att mina kära bror ska höra av sig. Han är ute på västerslätt och byter däck på sin bil och när han är klar så ska vi komma med våran bil och få byta däck också. Skönt att få göra det i garaget istället för att behöva göra det ute i kylan!

Vi har varit en sväng på Rusta för att se om vi kunde hitta en ny taklampa. Men på Rusta hade dom inga taklampor?! Så istället blev det en julstjärna, julklappspapper och tomteluvor. Köpte även en chokladkalender med Lightning MqQueen som vi ska skicka till Jemma! Efter vi varit på Rusta blev det en tur på Obs för att se om det fanns några billiga lampor där, men det gjorde det inte! Så imorgon ska jag fara till mamma och rota igenom hennes gamla lampor för att se om hon har någon taklampa som duger tills vidare!

Claire står just nu i köket och lagar mat, inte för att vi ska äta än. Men så att allt är klart och vi kan stoppa in det i ugnen när vi kommer hem. Känns dock som att det kommer att bli en väldigt sen middag. Men så kan det vara ibland. Nu ska jag ta och kolla på tv.nu och se om det något vettigt på tv ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0