En mycket lång helg!

Nu är helgen äntligen över! Det är väl kanske inte så ofta man säger det men det har varit en mycket lång och jobbig helg även fastän vi har haft det trevligt.

I fredags kom Claires pappa och hans fru Janet hit och åt middag. Spenderade större dagen i köket med att laga diverse olika saker. Men middagen gick super och vi hade det jätte trevligt. Dom stannde till strax efter 22. Vi var lagomt trötta när dom farit till hotellet så vi stannade inte uppe speciellt länge utan försökte få en tidig kväll.

Hade en tidig start på lördagen, klev upp vid 8-tiden. Gjorde iordning kaffe och fika och packade lunch. Klockan 9.30 hämtade vi upp dom utan för hotellet och sen åkte vi upp till stugan över dagen. Vi stannade vid stugan och lämnade lunchen och lite annat och sen åkte vi direkt till Mårdseleforsen där vi fick broarna runt. Vi stannade drygt halvvägs och gjorde upp eld och fikade. Vädret var super och vi hade det jättre trevligt.

Efter att hagått broarna runt så åkte vi till stugan där vi åt lunch. Hade gjort ost och skinkpaj och sen så hade vi lite annat småplock, så som sill och köttbullar. Det var dock ruskigt kallt i stugan så vi stannade inte så länge. Släppte av dom vid hotellet och sen for vi hem för att vila ett par timmar innan det var dags att fara på Lotta's.

Vi vilade ett par timmar och sen vid 7-tiden åkte vi ner på Lotta's där vi mötte upp med Lars, mamma och Amanda och sen strax efter åtta kom Claires pappa och hans fru också dit. Vi drack öl och hade det trevligt ett par timmar. Vid 23-tiden tog vi bussen hem och direkt vi kom hem så blev det sängen.

Söndagen började lite senare än lördagen, klev upp vid 8.45. Gjorde oss iordning och sen hämtade vi upp Claires pappa och hans fru på hotellet klockan 10. Åkte ut till Lars i Djäkneboda där vi bjöds på kaffe och en liten rundvandring av huset. Stannade drygt en timma sen åkte vi tillbaka in till stan där vi gick på museumet, sjukt tråkigt men dom verkade ha trevligt.

Efter museumet åkte vi till Ica Maxi för att köpa hundmat och sen gick vi på NK och åt lunch. Släppte av dom vid hotellet och sen hem för att vila ett par timmar innan det var dags för middag. Middag blev det vid 18-tiden på Mix. Maten var riktigt bra men både jag och Claire var ganska så sega. Vi hade i alla fall trevligt och maten var god.

Efter middagen släppte vi av dom på hotellet igen och vi for hem för att ha en lugn kväll. Såg på tv ett tag men vid 22.30 blev vi för trötta så vi gick och la oss.

Idag blir det nog en relativt lugn dag. Vi har inga planer förutom att vi ska gå ut och äta middag ikväll. Vi hade först hoppats att vi skulle kunna gå på Droskan, men Droskan är visst stängt på måndag kväll? Så vi försöker komma på något annat ställe vi kan gå till.

Har försökt göra lite skolarbete och har hunnit så långt att jag bestämt vad mitt arbete i samhällskunskap ska handla om. Men så mycket längre tror jag inte att jag tar mig idag! Imorgon åker Claires pappa hem och sen på kvällen är det sista träffen på hundkursen. Därimellan ska jag försöka göra lite skolarbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0